Ortamda Sevgilisini Anlatan Erkek

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4725 gün önce görüldü
muhtemel arkadaşı var mı kanka sorusuna maruz kalır

Ortak arkadaşlar varsa üstün körü bahsi geçer, selamları alınır.

Ama biz kimsenin karısına kızına, hatta eski sevgilisine yan gözle bakmayız. Biz dediysem dostlarım , arkadaşlarım.

Sevmeyen erkektir. Sevdiğini paylaşma diye birşey yok. Anlatanlar yok mu var ? biz dinler miyiz ? hayır.

Kalkıpta en özelini anlatıyorsa tabii sıkıntı. Fakat alelade sohbet ortamında konuşuluyorsa anlatması sıkıntı değil. Hatta hoş birşey seviyor,değer veriyor ki dillendirebiliyor bunu.

dağda mı yaşıyonuız nan yorumlara gel abazaköylüler :)))

kaçınız iştahlı bir şekil de sevgilisini ballandıra ballandıra anlatan arkadaşa denk geldi , herifi ne diğip susturdu ben bunu merak ettim. Benim hiç sevgilisini anlatan arkadaşım olmadı da. Ne biçim arkadaşlıklar ediniyorsunuz **Spam/Adversiting**

Bu erkeklerin dünyası ne garip diye düşündüm konu başlığını okurken. Biz kadınlar erkek arkadaşımızı anlatırız ve bu anormal bir durum değil. Erkekler de bu minvalde anlatıyorsa yine problem yok. Sevgilisini nasıl anlatıyor ki bu denli ağır ithamların muhatabı olabilsin, hakikaten anlamlandıramadım.

ya bir de eski sevgilisini veya cok asik olmus oldugu kadini anlatip anlatip guya dertlenen var. tam showcu bunlar. bunlari dinlemeyin. konusmaya basladiklari an ortamdan kacmaya bakin.

Nasıl anlatabilir ki...sevdiği yönlerini sevimliliklerini anlatır en fazla..diğer türlüsü sevgilisi değildir zaten gavattır xd

Geri