Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana göre 'bacım' oldukça itici bir hitap şekli ve herkese uygun düşmeyecektir ancak yenge demek bir ihtimal evli / sevgili olan kişilere söylenebilir.On numara hitap. Ben yenge diyorum. Çünkü yengelik yaşa bağlı değil. Yengen senden ufak da olabilir büyük de.
Hahha nooldu la hepiniz sanki Çorum Çankırı doğumlu değilmiş gibi triplere gitmişsiniz he bacım
Bak bacım da çok güzel hitap
Samimiyet durumuna gore bak,bakin,bakar misiniz demek uygun olmaz mi Lefty hanim.Esasen hanim sifati saygi ve usturubu yuklenmis bir sifat.Ancak dilimiz de oncesinde bir ozel isim gelmedigi takdirde manasiz gibi ihata edilmektedir.
hımmm bugün sadişle bana dedin amaaa hımmmİçerisinde “efendi” geçen hitap kelimelerinden haz etmiyorum.
“Siz” yeterli.
cana yakınlığını hissettirmek için mi bilmiyorum bir erkeğe ablacığım, bir kadına abiciğim diyenleri konuşmamız gerekiyor. mevzu asıl bu. yoksa karşı cinse yaş fark etmeksizin abla, abi demişsin bunlar önemsiz.Efenim ege’nin yazlık bölgesinden bildiriyorum jdjd merkeze inen dolmuşlardan hangisinin çıkacağını sormak için şoför beye “pardon bakar mısınız?” dedim ve “buyur abicim” dedi jdjd evet ben aynı benim ama şehir farklı… ben size bunun şehirle ilgili olabileceğini söylemiştim, teşekkürler, dolmuştayım ve mutluyum…
cana yakınlığını hissettirmek için mi bilmiyorum bir erkeğe ablacığım, bir kadına abiciğim diyenleri konuşmamız gerekiyor. mevzu asıl bu. yoksa karşı cinse yaş fark etmeksizin abla, abi demişsin bunlar önemsiz.
bana sadece tanıdıklarım ablacım diyebilir hahahOnları da konuşalım jdjd ne düşünüyorsun, anlat:d

Ula koptum daktir hddhhshshsHahha nooldu la hepiniz sanki Çorum Çankırı doğumlu değilmiş gibi triplere gitmişsiniz he bacım
Bak bacım da çok güzel hitap