Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir kadının bundan utanmaması gerekirken- utanma hakkının da olması sizi neden rahatsız ediyor?
Sadece ped için de konuşmuyorum bunu genelleme yaparak söylüyprum. Hatta erkekleri de katarak söylüyorum. Ben iç çamaşırı satan bir mağazada yalnız dolaşmak isterim. Markette kasiyerde duran kızcağıza prezervatifi uzatmak istemem.
Anlayacağınız şekilde yazıyorum. Yukarıdaki reklam ben ne satarsam sen de alacaksın mantığıyla hazırlanmış bir reklamdır. Sorun burada başlıyor işte. Takım elbise giymiş kurt seni yiyecek diyorum. Aklını başına al gitme o ormana diyorum! Kim bilir belkide kurt kırmızı başlı çocuğun bitmek tükenmek bilmeyen anlamsız çabalarına kızıp onu yemiştir.problem sadece üslup değil galiba. biz bunu tartışmıyoruz ki sizinle. düşüncenizi ifade ediş biçiminizdi benim eleştirdiğim nokta. çünkü utanıp-utanmama hakkından bahsederken diğer insanların kendi fikirlerini belirtiyor olmasına tepki vermek komik duruyor açıkçası.
mağazada yalnız dolaşmak elbette hakkınız. tıpkı işletme sahibinin ticari kaygılar güderek sizinle aynı fikirde olmamasının da kendi hakkı olduğu gibi. yani bahsettiğiniz sorunu ne siz çözebilirsiniz, ne de ben. ya erkek kasiyer bekleyeceksiniz ya da hayır kardeşim ben utanıyorum deyip ürünü aldığınız yere koyacaksınız.