Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Masalgibiydi O'nunSévgiSi Hér masalmutluBitér ya Bu masal ‛‛ Bécérémédi ‛‛ ..
Ben böчleчim işte böчle büчük sevdim seni .. Söчlesene kim sevdi seni bu kαdαr körü körüne ? Bu kαdαr beklentisiz ...
--
Kendimebir yol çizip ilerlemem gerek elbette Artık durulmaz bu şehirde içinde sen varsan eğer Terk-i diyar eylerim çare yok beklemekte ..
--
Anla artık! Sözler var ama satırlar yetersiz Düşünceler var ama sayfalar yetersiz. Duygular var ama mısralar yetersiz. Anla artık biliyorum bir sen var bir de ben..
--
Şakaklarımdan süzülüyorsun…
İç’imin en iç’inde kovalıyorsun yarım kalmış nefeslerimi; sana kaçırırcasına… Kaçamaklar bir “yer”e buyur ediyor ben’i… Adı konmamış bir “yer”deyim şimdi… Sen susuyorsun… ve ben düş/üyorum hakkettiğim(!) o dipsiz kuyulara.. Yusuf’luğun yaraş/a/madı Sevdiğim Züleyha’lğıma… Bırakalım artık hicran'a asılı kalmış vuslat'ımızı! Sessizzz...
Aşk; en çokta haddini bilmektir… Aşk susmayı bilmektir susabilmektir…
Ve Aşk; bilmektir Ey Sevgili!
Bir tek yârı bilmek onu candan daha aziz bilmektir. Ondan gayrı bildiklerinin hiçbir şey olduğunu dünyanın onunla mana bulduğunu bilmektir. Onun selamı ile gelen bela olsa Eyvallah diyebilmektir. Kızmana gülmene gelmene gitmene kalmana ölmene hepsine Eyvallah. Bilesin!
--
Korkmak veya korkmamak, işte tek mesele Zelzele olsa sarsilmaz kuvvetim
Geride biraktigim onlarca sene...
Seyreyledim alemi, ağlayan gözlerle...
--
Hayat...' Dur bekLe beni DizLerimde derman kaLmadı ardından ko$acak! 'A$k...' Her geçen gün öLdürme yüreğimi; bi Can daha kaLmadı verecek! 'MutLuLuk..' Kaçma benden her defasındabu sefer değerini biLeceğim Senin! 'Acı...' Uzak dur benden Hiç sevemedim ben Seni! 'Hüzün...' Esir etme artık beni ben zamanıyLa çok büyüttüm Seni... Vee... ''Sen...'' Daha fazLa yorma beni...! ben fazLasıyla ödedimSenin uğruna kaybettikLerimin bedeLini...!
♥nerde yi†irsem hep گےende buluyorum båşlångıçlårımı
گےense hiç bi†mez gibi
bende oynuyorsun †üm گےåklånbåçlårını..!!!
--
gidip gelmeler, başa dönmeler, başımı döndürüyor.. kaldığım yeri unutmasam, hani devam etsem diyorum..? yaşadığım hikayede sayfanın ucunu kıvırdıkça; kırılıyorum..!
Bazen; Yıldızları süpürürsün farkında olmadan Güneş kucağındadır bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar arkan dönüktür Ciğerinde kuruludur orkestra duymazsın. Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun anlamazsın. Uçar gider koşsan da tutamazsın...
--
Çıplakyüreğime,
Gözyaşlarının umut zincirlerini geçirsinler. Aldığım her nefes sevdana olsun. Gözlerinin güneş gibi düştüğü Gönül mapusluğunda, Ömür boyu yüreğinin müebbetini istiyorum.
Gülüşlerinde erimeyi istiyorum. Yağmurların sadece gözyaşında saklı olduğu Güneşin, hep gülüşlerinde solduğu ________________________________________Bir ceza istiyorum. İnfazım, gözlerinde yavaş yavaş erimek olsun.
Ne zamandır sezen söylemiyor “keskin bıçağı” Ve artık radyolar çalmıyor bab-ı esrarı. Uzaklarda bir yerlerde bakan gözlerin,
hangi cinayetlerini görmüştür bu gecemin.
Yer altı zindanlarında saçlarının
kimleri asmıştır boynuna dolanıp
bu yasadışı militan sabahlar. Onursuz kalmaktansa dolaşan kanında, yara olup kanadım her adımı andığında.
Hasret kapımdanöbetler tutuyor Sevgilim uzak bir şehirde gözlerimonu arıyor
--
. . .Sen ne güzel güldün solmuyordun. . . Sen çok seviyordun hem beni yor[m]uyordun! . . .Çiçekler sevildikçe büyür. . . Gitme diyorum sana gitme! Çiçeklerim benimle ölür.. Gitmek çözecekse Ve biri gidecekse . . .Buralar gitsin Sen gitme!. . .
--
... .[ Sen ki özgürlük kadar güzelsin ]. ... ...Sevgi kadar özgür!... O güzel başını uzat göklere, gül güneşlere gül! ...Kırılma, küsme sen yine bir şiir yaz Çok değil inan az kaldı az... ...Bu kadar erken susma biraz bekle!... ...[ Ağlama, ağlama gül biraz ]!... ... .[ Sen ki özgürlük kadar güzelsin ]. ...
--
Yeteri Yok Ha Eksik Ha Fazla Neyim Kaldıki Eskilerden Arta Ömürden Nefes Calarak Ancak Bu Kadar Yasanırlırmıs Bosversene Vazgecmeler Bile Vazgecmekten Vazgecti Genzime ''Mavi Bir Aşk'' Kactı Üflesene Anne..!
Aşkın bir tarifi olmasa seni nasıl anlatırdım Mütemadiyen anarmıydım adını Bilirsin hassasımdır konu sen olunca
Gözlerindeki bereketli toprakta açmak gibisi varmı "Sen" hayatımdasın ya bundan böyle benim içim acı tutarmı
Varlığın öle bi sevinçki burnumda çilekli sakızımın kokusu Dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünse gelmesin yenisi Zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa sölesin birisi Gel saklanalım hiç bi ayrılık bulmasın "Bizi"
sevdalı ömrümün dakikası beş para etmedi ..[ödedim].. cümlelerim seni taşımaktan yorgun düştü son sözün ve son anın efendisi olmaya bilenmiş yüreğine yenildim geçmişten nefes alıp geçmişe nefes verdim felç oldu hislerim
--
"Yokluğun cehennemin öbür adıdır Üşüyorum kapama gözlerini" diye biten...
Şimdi gözlerini kaparsan; gözlerindeki yıldızlar sönecek... Şimdi gözlerini kaparsan; maviler çok üşüyecek..
--
sén.. bu şéhrin salgını sén.. amansız hastalık sén söylé kim véfalı! kim sahté¿?kimvéfalı¿? bén déngésiz yaşıyorum.. bazén kéndimdén kaçıyorum aşk öldürür biliyorum hépson défaséviyorum ték yürék yaşanmıyor.. dalgasız déniz gibi.. hép çok yavaşgéçiyor.. sanki hastalık gibi.. ték yürék yaşanmıyor.. dalgasız déniz gibi.. hép çok yavaşbitiyor.. sanki hastalık gibi.. aşk én güzél yalandı.. bak gözlérim kapandı.! dért ruhuma dayandı.. hér şéy né zor yaşandı.. hép kör kütük séviyorum! hép tövbélér édiyorum! sırtımda yük taşıyorum bilmém.. nédén yaşıyorum ték yürék yaşanmıyor.. dalgasız déniz gibi.. hép çok yavaşgéçiyor.. sanki hastalık gibi.. ték yürék yaşanmıyor.. dalgasız déniz gibi.. hép çok yavaş bitiyor.. sanki hastalık gibi.. sén.. söylé kim véfalı, kim sahté, kim véfalı sén.. sén.. sén.. sén.. sén..
--
Sessizce Limαni terk ederdi gözLerim UnutuLmαdi seninLe yαşαnαn yıLLαrım Bir ömür bekLerken bitti birer birer hαyαLLerim..
Düzelebilmek için başvurduğum her tedavinin sonu koma!
--
♠tüm aşklar onun hayellerinde gizli
bak geldi masal ρrensesi ~ tüm tutkular onun masallarında gizli işte orda masal ρrensesi tüm yaşamlar onun rüyalarında gizli çünkü o masal ρrensesi ∙ çünkü o tutkunun esiri ~ çünkü o aşkın efendisi - çünkü o rüyalar ρerisi♠
(:
--
" Hala Küçük bir Kız Çocuğuyum " Hala Yüksék Sésé Kırılır, Hala Kolumu Sértçé Tutarsan Ağlarım bana Pahalı Şéylér Alma Elma Şékériné bayılırım Né Olur Tut Ellérimi Yalnızlıktan Korkarım Çok Canım Acıyor Söylé Géçér Mi? Né Kadar büyüméliyim ?
Uyusam bitér Mi? bu Gözyaşları balıklara Yétér Mi?
Küçük Dünyam bu Sarsıntıya Dirénir Mi?
--
Saatler yine seni vuruyor Gecenin en dip yerinde..
İç kanamalı kanmalara kanarız kanatırız yüreklerimizi... . .../Hebası yok avuçlarımız ne güne be sevgili/... . Avuçlarımızla içeriz kanımızı; kana kana kanmadan yalanlara.
`` hiç bir şéy diyén bi cümLénin ortasına térkédiLmiş bi kéLiméyim .. öznésiz ; zamansız ; zarfsız ; méktupsuz ; adréssiz..!'
--
beni seni diLime dua kaLbime sebep ömrüme nefes biLmişim...
--
Seni severken yorulmadım. çünkü sen yaşam kaynağıydın.
Seninlebüyüdüm. Eksik kalan neyim varsa tamamladın.
Ölmeyecektim çünkü sen ölmezliğin ta kendisiydin. Sevdim işte ötesi yok...
Sığmadın cümlelere ve hiçbir cümle seni yeterince tarif edecek kadar derin olmadı.
Sen damarlarımdakikanakarışıp geldin oturdun yüreğime.
Mavi bir göğü olmadı hayallerimin sen yüreğimi çaldın hırsız gözlerinle .. Bana kaldı hayat denilen intihar bir demet hüzün bıraktın yüreğimde .. X вαк ucsuz güη batıмı dυdαкlαrındα `rєnкlєnırкєn` нαуαт вιr кєrє dαнα ѕєnι αldı gιттι dünlєrıмdєn ölüм şαfαкlαrıм dα вєкlєуєn ıѕѕız вιr dєм... X “Ey zulmün nefesini yüzüme üfleyen sevgili! Bir avuç kül olan yüreğimde artık aşkına yer yok.”
--
. . . Yüreğine uzak düşen yüreğim seni yazıyor zamana ! . . . ...Zaman ki sensiz bir asır seninLe bir an ‘bana’… ... Ve ben yine ... ... ÖzLedim` çok özLedim … . . . GeL ömrüme ‘şans’ dediğim !
---
Sevmek buymuş demek ki, En büyük parçanı vermekmiş.. Özlemekmiş sevmek,Gece yastığa başını koyduğunda akan iki damla yaşmış..
Özlemek zormuş,sanki bedenine binlerce bıçağın saplanmasıymış.. Bazen iki kelime takılıyor boğazıma, Sessiz çığlıklar kopuyor içimde.. Üşüyorum,sensiz ellerimi ısıtan ellerin yok..!
Bir ateş var sol yanımda, bir de sana verdiğim söz var dudaklarımda Senden Başkası Olmayacak Hayatımda..!