Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıkta da belirttiğim gibi oradan buradan beğendiğim imzaları paylaşıcam,arkadaşlar.
ÖZELLİKLE BELİRTİYORUM HEPSİ ALINTIDIR.
Kimse anLamıyor Senin o tek bi güLücüğün beni mutLu etmeye yetebiLiyorsa Seni her gördüğümde gözLerimden damLaLar döküLüyosa Sen üzüLdüğünde benim canım yanıyorsa Sesini duyduğumda dişLerimin kuLaklarıma varmasını sağLıyorsa Buda: Sen benim Herşeyimsin demek oLuyorsa Seni seviyorum
--
Hayatta hiç hata yapmadım diyorsan,hiç yola başlamamışsın demektir.
Nefret olqusuyla yaşama sırtı dönenler resti çektiler
Ve.. Katlettiler! seLam sabahsız kendilerini zorLa zorba oLduLar. Ve.
Zuhra kasvet ektiler!
--
Bütün Ben'lerimi Alıp Geçeceğim Karşına Teker Teker Sunacağım Sana En Çok Hangisini İstiyorsan Önce Onu Boğacağım İplerini Çekeceğim Sonuna Dek...,
--
Artık dönüşü yoktur ,dönmelerimin bile ... Çaresizim... Ve çare-sizliğinim ... Çünkü öğrendim sırrı ,mağaradan çıkan ses sadece mağarada yankılanır ...
Bir gidişinle tutuşurdu Dilimin ucunda asılı kalan kelimelerim.. Bir gidişinle... Maviye çalan Umutlarım küllenmiş kor yığını altında kaldı.. Evcil acılarım yeniden canımı yakmaya başladı.. VE seni götüren ayaklarının altında heba oldu gözyaşlarım
--
Dünyanın en güzel rengine yabancılaştım. Artık bana ait kırmızıdeğildi o. Kime aitti? Ya da kimlere?
--
Giт gidebildigiи кadar ne чapsam Degişmezsiи.. вeиiм gibi seveяsiи aмa Senin kadaя Sevilmezsiи..!
aLdigim her nefes nefesimLe tutsak haLa kaLbin kaLbimde atiyor GeLmicektin geLdin ve hic gitmemis gibi sessizLigime nasiLda karistin "Hic gitmemis"oLmani diLerdim Yürekten ..
Yine yeniden seni çizdim vücudumun her karesine!
--
Gec oLdu ama anLadım..
Kimse giderken götürmüyor sevgiLeri yanında
YanıLqıLarımı yüzüme vurmayın İcimdeki cocuqun masaL saatine denk geLdi aşk AnLadım dedim ya Daha fazLa yormayın.. ...
--
Aynı masaLa yazmamışLar adımızı… ne sende kaLabiLiyorum ne gidebiLiyorum…
sıkıştı gözyaşLarım ısını benden aLan saydam duvarLar arasında…
Darmadağan sabahLarın sahiLinde
YıkıLmış evler deprem sonrası içimde bir çığLık!
Kirpiksiz gözler uykuya varmaz-varıLacak yerLer oLmaLı?
Rehin bırakıLmış şah damarımdan kanım aksınki Adım intihar kaLsın sende!
Gözümü kapatmam yeterli seni görmem için hissetmek için tatlı narin tenini
--
Seni seviyorum
Çünkü seni sevmekten başka bir şey gelmiyor içimden O kadar doğal ki bu duygu ruhumun derinliklerinde Sanki doğduğumdan beri var sadece ortaya çıkmak için seni bekliyordu
--
Aşk, bir pervane böceğinin mum ışığına olan mecnuni tutkusudur böyle bir tutkunun sonu illaki; hazin bir yanık kokusudur.
--
"Ben senin en çok bana yansımanı sevdim. Bende yeniden var olmanı, benimle bütünleşmeni Mertliğini, yalansızlığını, dupduruluğunu sevdim. Ben seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni..."
--
Ne hikmettir bu Yarab, ne güzel! Herhalde yeryüzünde değiliz... Sahiden biz nerdeyiz sevgilim?
--
"susmak konuşmanın kokusudur; ya sus git, ya konuş gel, ortalarda kalma yalan korkaklığın tortusudur. dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma.''
--
Keşke noktalama işaretleri kadar insaflı olsaydı parantes içine sıgdırmaya çalıştıgımız hayat; ''Tırnak içine alınmış hayatLarımız olsaydı'' Yaşamı wirgülle uzatabilseydik we üç nokta koyabilseydik tüm sevgilerin önüne...
--
MasaLLar aLemindeyim
Bir varmışım
Bir yokmuşum ☼
--
Şaştınmı ki nerelerden geliyor bu şeytani üçgen Sana sunulan seçenekten iki yol seçip yol al.
géri sayıyorum ;
üç - iki - bir - sıfır - éksi bir
gittikçé soğuyor bu düş saydam artık gözlérim ki bu iyiyé işarét . ..
--
bir vardı hiç yoktu ruhuma uçuşan kuşlar kondu
açmayan kokusuz çiçeklerim soldu
herşey birden yalan oldu yandı bitti kül oLdu..
--
. . . Yangın var içimde, imdat! . . . Durdurma yüreğini kandırma dök içini anlat Birine bile güvenemedi yerine Denedi denedi, hiç kimse inemedi en derine . . . Şu dilime kolay ama yüreğime zor bi’ durum Kısa yolu bulamadı yine aramız 'UÇURUM' . . . Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim . . . Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum. . .
Yazılmayacak artık sana dair.. Hiç bir cümle.. Hiç bir kelime. Hiç bir hece.. Hiç bir harf.. Hiç bir.. Hiç..
--
Düşersin demiştim... FazLa sarktın HayaLLerimden..
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın " Mavi mavi ölüyorum "
--
Ben sevmek sen
Tarzanca biliyorsunAŞKı, bu yüzden çok sevdim seni ben
Ey tertemiz, her diLde sev benisen
Şiirimin gizli öznesi..Adını sormasınlar bana, Söyleyemem
Yanılmışım.. Yanılgılarla geçmiş ömrüm.. ve Ben daha yeni farkediyorum..Herşey senin gitmenle aydınlandı.. Ama benim dünyam artık karanlık | Herşeyin aydınlanmasıyla birlikte karardı dünyam ve sen artık yoksun benim bu karanlık dünyamda oySaki.
--
Adına aşk koyduğum o büyük boşluğa ben koca bir hayat sığdırdım..
Beni sevmemene isyan edip kaçmak,
Sende aradıklarımı hayatla doldurmaya çalışmak, Ruhumun en büyük yanılgısıydı (!) Hayat bana en acımasız yüzünü sevgimi inkar ettiğim
ZamanLarda gösterdi...
--
İçimdeki Fırtınaları gülücüklerimin arkasına sakladım.. kimse görmesin diye.. görselerde bilemezler..
Durup dururken içimde bir şeyler kopup tıkıyorboğazımı... Durup dururken sıçrayıpkalkıyorum yarıda bırakıp yazımı Durup dururken hiç bitmeyecekmiş gibi bağlanıyorumbaşladığımgüne, Ve her seferinde sen çıkıyorsunsuyun yüzüne.
--
Bir son olmasa gerek başlanmayan hiç birşeyde o Zaman başlamasak sonu görmemek için Aşk dediğiniz ummak mı yoksa umulmak mı? Beklerken çaresizce...
Özlemezsin... Çünkü bir insanı taparcasına sevmekten habersizsin.. Sen sadece..kapı zillerine basıp kaçar gibisin... Sen sadece şeker yiyen bir çocuksun devamlı.. Dişlerin hep çürük.. Ama güldüğün zaman herşeye rağmen.. Koşup sana sarılasım geliyor...
--
Bir melek kaydı gözlerimden… Benim melek olduguna inanmak istediğim aslında hiç olmamış bir melek…
Bir düş gördüm.
Düşlerde yaşanır bir aşk yarattım…
Düş bitti gözlerim gerçege uyandı..
Bir aşk çizdim, senaryosu bana ait. Parçalandı düşüp gözlerimden..
Ben yapbozlarda kayboldum…
--
Hiçвiя ŞєуiöLüмünє Dαуαnαмαуαcαğın KαDαя Sєνмє
--
SeninLe geçen her saniyemin, Bir adısevgi,bir adıaşk! Artık hiç üşümeyen yüreğimin, SebebiSen,anlamıaşk !
Ben böчleчim işte böчle büчük sevdim seni .. Söчlesene kim sevdi seni bu kαdαr körü körüne ? Bu kαdαr beklentisiz ...
--
Ben aşkı Züleyha'ya bıraktım!* Mecnun'un çöllerine gömdüm aşkı*Yusuf'un yüzüne sakladım suretini... Yakub'un gözlerine sapladım... Ve çocukların uyku kokulu masallarında unuttum aşkı... Külkedisinin baloda düşürdüğü aşk en çokda kurbağa prense yakıştı... ...Zaman 12yi vurdu... Masal kahramanları aşkı öptü prenseslerin gözlerinde / Ben ölümü öptüm Yusuf yüzlü gidişinde... ...Bu büyü böyle bozuldu... ...Şimdi uyuyan güzel uykularında ölümü bekliyorum ...!
--
Bir bavul dolusu cümle var defterimde Sen yollarına 29 harfle acı döşeyen bir şahsa 'yara' değil de
'yar' diyebilir misin?
--
“İçin de yırt ! Gecenin karanlık yüzünü / Öldürücü valsler de sakın ha arama... Hayatta bir çiçeğin varsa bataklıkta Susuzluklar çöllerden çalınmayacak bunu da anla...”
Neden...neden...neden
...Yeter artık Yoruldum... Üstelemeyin ! Ölünce uyandırın beni... Sadece ölünce !