Öpüşme sahnesi çıkınca kanalı değiştiriyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü

Öpüşme sahnesi çıkınca kanalı değiştiriyor musunuz?​

Hayir kendi evimde tek kaliom
ama aileyle olunca bi cekingenlik oluo tabi yalandan mutfaga gitmeler filan kalkip telle ugrsiomus gibi yapiom ulan bu arada koltuktan elimden telefon telefona bakarken kalkışım aşırı cool ya..

ileriye sardıramıyor muyuz

aile evindeyse garip bir atmosfer oluyor gibi hissediyorum ama belki sadece ben hissediyorumdur. yalnızken takılmıyorum ama bende şey oluyor; dizi bölümlerini üst üste izliyorum; eğer bölümler çok fazla cinsellik içeriyorsa ve bunlara fazla maruz kaldıysam sahneyi atlama ihtiyacı hissediyorum, sevmiyorum o kadar maruz kalmayı

aile evindeyse garip bir atmosfer oluyor gibi hissediyorum ama belki sadece ben hissediyorumdur. yalnızken takılmıyorum ama bende şey oluyor; dizi bölümlerini üst üste izliyorum; eğer bölümler çok fazla cinsellik içeriyorsa ve bunlara fazla maruz kaldıysam sahneyi atlama ihtiyacı hissediyorum, sevmiyorum o kadar maruz kalmayı
Boku çıktı mı heyecan da vermiyor zaten, siradanlasiyor. Mesela böyle opusuceklermis gibi olup opusmemesi bile daha heyecanlı. Cinsel tansiyon, en sevdiğim. sjxjs

Ashriel'in yazısını ben yazsam yoklugunu bukadar belli etme derlerdi bruh moment bir durumgerçekten

^64

Boku çıktı mı heyecan da vermiyor zaten, siradanlasiyor. Mesela böyle opusuceklermis gibi olup opusmemesi bile daha heyecanlı. Cinsel tansiyon, en sevdiğim. sjxjs
Partnerlerin çekimiyle alakalı misal Kıvanç serenay ikisi ayrı ayrı mükemmeller ama yan yana geldiklerinde pek bir çekim alamıyorum

Annem hep Hint dizileri izliyor. Onlarda öyle sahneler yok. Babam hep haber izliyor, onlarda da olmuyor. Yeğenlerim geldiğinde çizgi film izleriz. Yoksa ortalık karışır bir anda. Bir ara Winx kızlarının adlarını dahi biliyordum. Blum en beğendiğimiz di.

Geri