Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Boku çıktı mı heyecan da vermiyor zaten, siradanlasiyor. Mesela böyle opusuceklermis gibi olup opusmemesi bile daha heyecanlı. Cinsel tansiyon, en sevdiğim. sjxjsaile evindeyse garip bir atmosfer oluyor gibi hissediyorum ama belki sadece ben hissediyorumdur. yalnızken takılmıyorum ama bende şey oluyor; dizi bölümlerini üst üste izliyorum; eğer bölümler çok fazla cinsellik içeriyorsa ve bunlara fazla maruz kaldıysam sahneyi atlama ihtiyacı hissediyorum, sevmiyorum o kadar maruz kalmayı

Partnerlerin çekimiyle alakalı misal Kıvanç serenay ikisi ayrı ayrı mükemmeller ama yan yana geldiklerinde pek bir çekim alamıyorumBoku çıktı mı heyecan da vermiyor zaten, siradanlasiyor. Mesela böyle opusuceklermis gibi olup opusmemesi bile daha heyecanlı. Cinsel tansiyon, en sevdiğim. sjxjs
Partnerlerin çekimiyle alakalı misal Kıvanç serenay ikisi ayrı ayrı mükemmeller ama yan yana geldiklerinde pek bir çekim alamıyorum