OoOoOoOo Kimler Gelmiş Kimler :))

Konu sahibi son olarak 3752 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başlığı gördüm

gelesim geldi

Teşekkür ederim sana da keyifli forumlar :) Big Chief Sana da teşekkür ederim arkadaşım :) Keyifli forumlar Heisenberg Bende enerji hep full time :haha: Şu kısacık hayatta hiç üzülemem henüz o kadar delirmedim :D Eternal :haha: Hoş geldin demedin :hı: Lütfen gidesin gelsin reddediyorum seni :D :kabadayı: Simurg

Bendemi hoşgedin konusu açsam şuraya bak yahu herkes burda :p

Teşekkür ederim canım hoş buldum :) Minel Aşk And Ne kadar tatlı ne kadar sıcak kanlı bir insanım aman yarappim :D Kan kanı çekiyo işte :haha: arkadaşlarım beni hoş bulmak için sıraya geçti :D :svg: Fazla mı şımardım ne. Neyse çaktırmıyım :haha: Kızıl_mavi

Teşekkür ederim canım hoş buldum :) @Minel Aşk And Ne kadar tatlı ne kadar sıcak kanlı bir insanım aman yarappim :D Kan kanı çekiyo işte :haha: arkadaşlarım beni hoş bulmak için sıraya geçti :D :svg: Fazla mı şımardım ne. Neyse çaktırmıyım :haha: @Kızıl_mavi

Hocam iyi smiley kullanıyorsun. Bizde bir Xerath var o hiç kullanmaz mesela.

Ben çok renkli bir kişiliğim :D Azıcık cadı azıcık deliyim. Sanırım bunu burada da yansıtıyorum. Aman yarappim :s: Hiç smile kullanmayan arkadaşa yakalanmıyım o zaman yemin ederim beni parça pinçik eder :D Hiç smile kullanmayan biri için çok sinir bozucu bir durum :haha: Kızıl_mavi

Saygılar hürmetler arkadaşım :D Beni kavganız arasında bırakmayın zaten tırsıyorum :haha: Valla korkup kaçarım :D Xerath

Çok alıngansın. Bunu kabalaşmak olarak görmeni gerektirecek hiç bir ima yok orada. :hi:

Dediğim gibi sonra hatırlatacağım.
Ayrıca eğer gripsen açık bir çaya rengi değişene kadar limon sık sonra bir çay kaşığı kara biber koy , iç boğazını yakacak ama gribe çok iyi gelir.
İçtikten yarım saat sonrasına kadar bir şey yeyip içme

Saygılar hürmetler arkadaşım :D Beni kavganız arasında bırakmayın zaten tırsıyorum :haha: Valla korkup kaçarım :D Xerath

Ben forumlarda tartışırım ancak kavga bana göre değil ki özellikle Kızıl ile
Tekrar hoşgeldin

Hahaha :haha: Cansın bacım. Kocaman öpüyorum :ask: and Seviyeli tartışmak her zaman iyidir :) Karşında ki insan senin eksiklerini, hatalarını yada fazlalıklarını sana söyler :) Dozunda tartışırsan keyiflidir. Teşekkür ederim hoş buldum arkadaşım :) Xerath

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri