OoOoOoOo Kimler Gelmiş Kimler :))

Konu sahibi son olarak 3750 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar, SELAMIN ALEYKÜM! :) :hello:

Forumun en yeni üyesi oluyorum sanırım :) Bir hayli uzun zaman olmuştu forumlara göz atmayalı. Fırsat bulup yeniden üye olabildim :) Umarım beni de aranıza alırsınız bir arkadaş olarak. :şirine:

Uzun zamandır forumda göremediğim güzel nicklerden.

Hoş geldin

..ve Aleyküm Selam bakalım.

Rumuz seçimi de gayet başarılı olmuş :hi:

Hepinize tek tek teşekkür edicem çünkü benim için önemli bir nokta bu :) *Asİ-yÜrEk* teşekkür ederim. embesil, teşekkür ederim arkadaşım :) HalaMadrid Çok teşekkür ederim. Noah Ve, teşekkür ederim arkadaşım :) Seni bilerek sona attım çünkü yazına cevap vermek istedim. Senfonick benim sevdiğim bir nicktir :) Senfoninin olmadığı bir dünya düşünülemez bence. Her insanın müziğe ve senfoniye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum :) Bu yüzden Senfonick Çok teşekkür ederim. Hoş buldum :) :hi:

Harflerin uzatılmasını aşırı derecede antipatik buluyorum.
Hoşgeldiniz.

Çok teşekkür ederim hoş buldum :) Senin rumuzunda sana yakışıyor. :oy: VeyseL and Çok teşekkür ederim arkadaşım hoş buldum :) ForseTi :hi:

Hehehe :) Normalde bende türkçeyi en iyi şekilde kullanan ve net olmayı seven biriyim de :D Orada biraz daha dikkat çekmek isteyen ve sevimli olmaya çalışan bir yapıya büründüm :D Dur daha yeni geldim hemen korkutma gözümü. İlk dakikadan forum arkadaşımdan - puan alıp gözden düşmeyi istemem :) :dyg: Xerath

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri