Onursuz kadınsa neden erkek suçlu?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Her halukarda yine erkek suclu. Beyninizle dusunun biraz…

Su konulara girmeyecegim diye kendimi tutuyorum, sinirlendiriyorsunuz beni :D

Aldatmak tamamen karakter meselesi bir durumdur ve çok adice bir davranış biçimidir. Yollarını ayıracak kadar cesareti madem yok, ne diye hâlâ devam ettirir ki? Psikolojik bir durum. Aldatan kişinin yöneldiği kişi de aldatılıyordur belki, türlü türlü yalanlarla ikna edip, iki kişiyi aynı anda aldatıyor da olabilir. -ki günümüzde her türlüsü mevcut. (Bu arada şu azdırmak kelimesi çirkince olmuş, belirteyim). Birazdan mızraklarla gelip delik deşik ederler düşsek bazda seni ağabey. Haberin olsun. Sonra bana neden saldırdılar deme.

Kamil ağabey, cinsiyetçi yaklaşmışsın biraz ama biraz daha detaylandırayım sana, bu tamamen sadakatsizlikten nükseden bir durum. Kimse, kimseyi farklı bir kişiye yönelmesi konusunda zorlamıyor. İçinde olan yapar. Sen iple bağlasan da bir şekilde yolunu bulur yapar. Sebebi ne olur ise olsun insan sevdiği kişiyi aldatmaz. Bunun cinsiyetle alakası yok.

Bir şekilde çözüm yolu arar, kazanmak ister. Ama hiçbir şekilde sevdiği kişiye kendisi istese de, ihanet edemez, aldatamaz. Ama aksini de yapıyor ise sevgi ve sadakat kalmamış demektir. Bunun en temel etken durumu; SADAKATSİZLİK VE SEVGİSİZLİKTİR diye düşünüyorum.

kamil abi'yi dinliyorum gözlerim kapalı

A7hTiq7CAAAuxCe.jpeg

Ben en büyük namussuzlukları ben edepliyim namusluyum diyenlerden gördüm. Tez bile yazarım bu konuda. O yüzden hikaye yazmayın.

Şunu da hediye ediyorum.

Kadının görevi seni mutlu etmek mi Kamil? Umarım şaka yapıyorsundur. Münasebetsiz.

Geçenlerde bir yapay zekanın islamofobi ve ırkçılık yaptığına dair bir haber vardı. Bu tutumu kendi mi öğrenmiş ya da kodlarında mı varmış o kısmı pek hatırlamıyorum. Kamil'i de bu türden bir yapay zekaya benzetiyorum. Hemen her türden rezil düşünce herifin kaynak kodlarına işlenmiş. Kamil bir birey değil, aksine Kamil, yaratılmış bir düşünce biçimi. Anadolu'nun hemen her köşesi adı konmamış Kamil'lerle dolu ve bu durum, bütün bu düşünceler o Kamil'lerin normali.

Bu Kamil'ler empati ve muhakeme yeteneklerinden arındırılarak yaratılmış tiplerdir o sebeple kendisine dikte edilen yaşam biçimi dışındaki yaşamlara karşı kati suretle düşmanlık beslerler ve fırsatını bulduğu an o düşünceyi benimseyen insanları yok etmeye çalışırlar. O sebeptendir ki bu Kamil'ler kadına, doğaya, cinsel yönelimi farklı bireylere, azınlıklara, kendi inancına sahip olmayanlara ve bir adım ileri götüreyim Kamil ile aynı tornadan çıkmamış yani Kamil olmayan hemen her varlığa düşmandırlar çünkü onlara bu öğretildi. Onlar kindarlık mayasından müteşekkil varlıklar.

İşte bizim @kamil0920 'de mensubu olduğu bu Kamil'ler ordusunun bir ferdi olarak yaradılış amacına uygun hareket ederek böyle apır sapır düşünceler ortaya atıyor. Ben bunu mazur görmüyorum. Biz eğer modern dünyanın bir parçası olacaksak, uygarlık denen yolda kendimize bir yer edineceksek önce bu Kamil tipiyle mücadele etmemiz gerek.

Kadın dayanışması kavramı aldatma konularında değil, daha çok şiddet vakalarında gündeme geliyor. Yazı istikrarlı bir bilinçsizlik akışı.

Erkeklerin tabiiatinde var _ hiç boşuna laf cambazlıgi yapmayalım! 1 tane olsa 2 isterler 3 olsa 4 .olsa beş . Devlet isteyen istediği kadar evlenebilir dese erkekler kuyruğa girer. Devlet sandık koysa erkeklerin çoğu evet oyu atar

Aldatmak ne karaktersizlikten ne namussuzluktan ne de ahlaksızlıktan kaynaklanan bir konudur çünkü nice karakteri sağlam insanın da ihanet edebildiğine şahit oluyoruz ve olay tamamen biyolojik, nörolojik hatta genetiktir.

Bu açıklama ile aldatmayı onayladığım düşünülmesin ki defalarca yazdım; kendine saygısı olan insan, hayatındaki kişiyi başkası ile paylaşmaz veya başka birinin bırakın varlığını olasılığını dahi kabul etmez, yaşamındaki insanı kandırmaz ancak tüm bunlar beyniniz sizi esir alana kadar geçerlidir yani irade devreye girmiyorsa herkes aldatabilir hatta en güvendiğiniz kişi bile...

Aşık olan kişilerin beyninde yaşanan nörokimyasal süreç zamanla değişime uğrar ve aşkı tetikleyen nörokimyasalların seviyesinin azalmasına sebep olur, bu durumda da kişi artık aynı kişiye heyecan hissedemez. Yine aşkı tetikleyen iki hormonun da seviyesi düşünce, kişi artık başka bir aşka hazır hale gelir ve bu kişi karşısına çıkınca da tekrar aşkın yarattığı 'yoğun duyguya-mutluluğa' ulaşabilmek için eşini-sevgilisini aldatacak aşamaya ulaşır. Kimisi bu aşamayı engellemeye çalışır kimisi de doğasına yenik düşer. Engelleme süreci çok zordur ve kişi acı çeker.

Kısacası aldatmanın önündeki tek engel, güçlü bir iradedir çünkü güçlü irade demek; güçlü beyin ön bölgesi demektir ki aşık bir insanın beyinde de beyin ön bölgesi susar yani sessizleşir. Bu bölgeye hakim olacak iradeniz varsa aldatmazsınız yoksa üzülerek söylemeleyim ki geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Erkeklerin tabiiatinde var _ hiç boşuna laf cambazlıgi yapmayalım! 1 tane olsa 2 isterler 3 olsa 4 .olsa beş . Devlet isteyen istediği kadar evlenebilir dese erkekler kuyruğa girer. Devlet sandık koysa erkeklerin çoğu evet oyu atar
Yağ kuyruğumu bu abi : D

@kamil0920 çık kürsüye ve kendini savun. Demedim mi kamil seni kevgire çevirecekler diye. Bütün itibarını, kıymetini bu konuyla şu an kaybediyorsun. Söz sen de.

kamil abi...... bunu sana ikinci kez söylüyorum abi...... isimlerimiz kaderimiz değil...... aşabiliriz bunu......

Anlamaya calisiyorum.

"onursuz kadınsa neden erkek suçlu?"
Başlık sadece başlı başına bir cehaletlik.
Onursuz erkekse diye sormuyor cünkü amaç erkeği yüceltmek ve kadını aşağılamak. Bayağı kamil bir başlık.

Geri