Onursuz kadınsa neden erkek suçlu?

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Öncelikle konuya cevap vermek bile saçma ama yine de bir iki şey yazayım.

Öncelikle Aldatmanın erkeği kadını olmaz,kadın yada erkek kim aldatıyorsa sadece kendini aldatır ve bunda kimsenin suçu yoktur.Aldatmak aşağılık bir davranıştır.

Bir erkek olarak kadınları her zaman el üstünde tutarım,kadın herşeyden önce anadır ve çocuktur,yaşı kaç olursa olsun.kadına saygısızlık asla affedemeyeceğim bir olgu.sevgi adı altında kadınlar öldürülüyor bu ülkede,eşleriniz,analarınız,kardeşleriniz ölüyor,saçma sapan konular açıp boş yere anlamsız,gereksiz polemik yaratmayın..

@kamil0920 çık kürsüye ve kendini savun. Demedim mi kamil seni kevgire çevirecekler diye. Bütün itibarını, kıymetini bu konuyla şu an kaybediyorsun. Söz sen de.
Gerek yok güzel kardeşim. Çikolataya düşkün çocuk, eline imkan yani para geçtimi ne yapar eder mahallelerde başkaları gezer o çikolatayı bulur. Evde tatlı birşeyler varken, git başımdan diyen bir annenin sokakta çikolata için gezen çocuğa suç bulması ne kadar abest ise bu işte öyle bence. Sen evde somurt, hayat hani müşterek-ti ya, onu isterim-bunu yenilemenin zamanı geldi, -ayy gördün mü şu bunu almış, bunu yapmışlar daha bir sürü tribal enfeksiyon hadisesi. Sonra kocam benimle ilgilenmiyor.. Evlilik kendini zeki, erkeği gehh-çüşş ile idare edilen varlık gören kadın tarihine kurban olamaz.. diyorum; kocan seni yine beni mutlu etsin yeter diyen başka bir kadınla boynuzu çakıyorsa acaba suç hangi ırzı kırıkta? Elini göğüs hizasında zonk-zonk atan kalbine koyda cevap ver Adem...... çayı dağıtmışlar, birazdan boşları almaya gelirim. Hadi eyvallah...

Melnur sana zahmet beni seviyene indirmeye çalışma. Önce 2 derin nefes al, temiz hava olsun, sonra oku, 3 dakika ara ver, kafanı boşalt. sonra dank diye bir ses duyacaksın. O dolu ve doğru düşüncenin boş bir odada yaptığı ses akisi heyecan yapma..

Şeyh Edebali'nin şiar edindiğim bir sözü var. " Haklı olduğunda mücadeleden korkma. Bilesin ki; atın İyisine doru, yiğidin iyisine deli derler...

Ataerkiller nasıl oluşuyor adlı konumuza hoş geldiniz.

Abi bu nedir yaaa :D açık açık yazmışsın hem kadın aldatılıyor hem onursuz oluyorrr şaka mı bu
hiç acımıyorum şu erkeklereee yine emin oldum aldatın kızzzz valla

Melnur sana zahmet beni seviyene indirmeye çalışma. Önce 2 derin nefes al, temiz hava olsun, sonra oku, 3 dakika ara ver, kafanı boşalt. sonra dank diye bir ses duyacaksın. O dolu ve doğru düşüncenin boş bir odada yaptığı ses akisi heyecan yapma..
Benim seviyeme inmemen için önce en az 20 basamak yukarı çıkman gerek. Önce yukarı çık sonra inmemeyi düşünürsün.

Son düzenleme:
Bu cümleyi de irdeleyin Süreyya hnm. Akxnxkdj

Yaw insafınız kurusun, erkek sizi başka bir erkekle ibnn'lik yaparsa aldatmış olur eyvallah.
Tam da bunu anlamaya calisiyordum beynim yandi Alavarez.dddddddd

Geri