Onursuz kadınsa neden erkek suçlu?

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
Yıllardır hiç anlamam şu kadın dayanışmasını.. Vay Kocam beni aldattı, Vay erkekler böyledir, adidir, zart zurt. Eğer bir erkek bir kadını başka bir kadın ile aldatıyorsa Sorun kimde? Aldattığı kadının da mı?, başkasının kocasını azdıran kadın da mı? Akıllı olun kadınlar, bu durumda zaten birbirine kazık atan siz değilmisiniz? Yaw insafınız kurusun, erkek sizi başka bir erkekle ibnn'lik yaparsa aldatmış olur eyvallah. -ki onda da suç yine sizde aslında da neyse ben bu konudan nefret ediyorum... Kadınlık yapmayan, huzur-mutluluk vermeyen biri yüzünden olmuyor mu? Tabiki evet. E o zaman (erkeklerin suçu ne?) -fatmagül vakası gibi oldu ama tabi aslında Fatmagül bir havari olduğu için yorumsuz....

Ee baska kadinla aldatiyor diye suc yine aldatilan kadindami. Illa gay olup baska adamla aldatirsami sorunlu zati koca bey?

Olmadi kamil abi.. olmadi.

Başlığa baktım ve bu boktan konuyu silin hemencecik.
Kamil sen de saçmalama artık yeter.

Icip icip girmeyin su foruma yahu bu nasil kafa yapisi bu nasil dusunce

Neyse bu konu iyi oldu.
Dişinizi fırçalarken musluğu kısalımdan buralara geldi sonuçta adam. O zamandan da vasi tayini gerekliliği belliydi. Allah şifa versin.

Saçmalamak bir din olsa Kamil abi peygamberi olurdu.
Yine de severek okuyoruz.Rakıdan daha tesirli, bildiklerimizi unutturması konusunda.
İnsanı kamil dedikleri hal,kamil abinin melekten insana dönüş hali.
Tir ya kiniz kamil bey.

Şerefsiz şerefsizdir
Onursuz da onursuzdur
Burada ali onurlu ayşe onursuz olmuyor
Ali de ayse de serefsizlik yapiyorsa ikisi de serefsiz oluyor

Bu adamın ismi Kamil ama sadece ismi. Gerisi en basitinden aymazlık, bilgisizlik, cahillik, bir şey bildiğini zannetmek,....

Okumak için göz, idrak için beyin mutlak gerekli eyvallah. Dediğiniz olsun şimdilik.. Zaten üfürükten tayyare konularına aşikar meclisinizde sahip olduğunuz Engin ferasetiniz ve muhakeme yeteneğinizin farkına varın diye yaptım farzedin. Köylü mantığımı yeneceğim günler de gelecek elbet. Ben "Gerisi en basitinden aymazlık, bilgisizlik, cahillik, bir şey bildiğini zannetmek,...." olduğum için şimdi biraz sizlerin gündemlerinden ders çıkarayım en iyisi...

İnsan, biyolojik bir varlık olması sebebi ile bazı konularda içgüdülerine yenik düşmekte ve kendi doğası ile başa çıkmakta zorlanmaktadır. Tek eşlilik ise ne yazık ki insan doğasına uygun değil fakat bu demek değildir ki aynı anda çok sayıda insan ile görüşülsün... Burada anlatılmak istenen; insanın ömür boyu aynı kişi ile yola devam edemeyeceği gerçeğidir. Bu konuda bilinçli davrananlar ise 'eşini / sevgilisini' aldatmak yerine 'boşanmayı / ayrılmayı' seçer fakat gelin görün ki arada çocuk varsa bu iş o kadar da kolay olmayabiliyor.

Bazı kadınlar başka kadınların aldatılmasına vesile olurken, bazı erkekler de olmuyor mu? Evli bir erkeğin eşi ile görüşen erkek de aynı şekilde hatalıdır. Eşi ya da sevgilisi olan birine yaklaşma çabası, kadın da olsa erkek de olsa ne yazık ki zayıflığa işarettir ve bu ahlaki bir sorun değil ancak vicdani bir problemdir çünkü ortada kandırılan ve onuru zedelenen birileri var.

Aldatan erkek kadar aldatmaya ortak kadın da hatalıdır ve tam tersi erkekler için de geçerlidir.

İnsanın kendine saygısı varsa zaten başka yaşamların içinde sığıntı gibi bulunmak yerine, ilişkisini özgürce yaşamayı seçer ve bağımsız kişilere yönelir.

Son düzenleme:
Adam aldatmakta suçlu _ kadın kendine bakmıyor naz yapmıyor _ yataktan kaçıyor _ kadınlık gorevini yapmıyorsa _ erkek canına tak ediyor _ ılk fırsatta aldatıyor. Sen ona cariye ol o da sana köle olsun

Ne yapsın adam _ katolik papazlar gibi hadım gibi. Mi Yaşasın ? Hanımından yeterli ilgiyi göremeyince çaktırmadan kiyiyor nikahi . Ev açıyor bakıyor_ suriyeliler de var .onlar kocalarına daha iyi bakıyormuş

Adam aldatmakta suçlu _ kadın kendine bakmıyor naz yapmıyor _ yataktan kaçıyor _ kadınlık gorevini yapmıyorsa _ erkek canına tak ediyor _ ılk fırsatta aldatıyor. Sen ona cariye ol o da sana köle olsun
Erkek olamıyor ki kadın da kadın olmak istemiyor.. Erkekte sorun varsa kadın o erkekten uzaklaşır.

Kadınlar köle aramıyor, anlaşılmak ve güven veren erkek istiyor. Hiçbir kadın cariye olmak istemiyor ve karşısında köle bir erkek görmek de istemez, o erkeğe saygısı kalmaz.

Aşağıdaki başlıkta yazdım sebeplerini:
Aşkın Biyolojisi / Genetiği

Son düzenleme:
bakıyorsunuz konuşuyorsunuz
giyiniyorsunuz geziyorsunuz
bok işiniz var oturun evde

sen düşünme arap, bokunu çıkarıyorsun.

Geri