Önünde yürüyen hatunu geçme sorunsalı

Konu sahibi son olarak 2326 gün önce görüldü
Neden acaba? tüm erkeklermi aynı sorunu yaşıyor :)

Utandinizmi yorumlari okurken :/
Gordunuzmu ne kadar da iyi niyetli toplumumuz erkekleri

Ya kardeşim, 'çarşamba-perşembe' yapa yapa yürüyor bazıları, arkada kalsam 'bu benim neticememe mi bakıyor' diye düşünebilir, rahatsız olabilir tedirgin olabilir, hızlı
da yürüyemiyorum koştura koştura yürümek bana göre değil saçım başım gömleğim bozulur :dyg:. Ben duruyorum lan böyle durumlarda, bildiğin durup sağa sola bakıyorum gitsin uzaklaşsın diye, senin sivilceli götüne mi kaldın hanııııım hanııııım?

haber-193649B3.jpg

nezaketen yaptığımız bir davranıştan bile suçlu yine biz olmuşuz arkadaş.
afrika'da yabanda mızrak atılsa dönüp dolaşıp biz erkeklerin g*tüne girecek yine demekki.

İyi yapıyorsunuz beyler
Ben de hep yol veriyorum küççük adımlarlan ilerleyerek
yolun açık olsun diyorum skfjsk

Kadınlara samimiyetini bildiklerim dışında pozitif ayrımcılıkta bulunmuyorum.Bu konuda olduğu gibi bana göre özünde ezikleyicilik olan jestlerim de yok.
Şefkate muhtaç birer canlı,salt tek başına kadın olarak değil insan olarak ele alıyorum hepsini.Eşit olduğumuza göre( :) ) onlar da bunu beklememeli.
Sokakta yürüyemeycek kadar korkuları olan evinde kalabilir, kadın olması ve de korkuları beni ilgilendirmiyor.Bunun için zırt bırt jest yapan biri olmak zorunda da değilim bence.

Dip...Kinaye içerir.Gerçeklere karşı daha kabullenici olabilmeyi umuyorum.
Biyolojik hiyerarşinin en tepesindeki primat tarafından yazıldı.
İtirazı olan?

hatun güzelse ters yöne giderim aşırı utangacım la bi güzel hatun görmiyim direkt kaçıom ordan ehe :emoji_penguin:

Siz hızlandığında kendisine yetişmeye çalıştığınızı düşünüp daha korkmasın :d

yol veririm, çok centilmenim aşırıı

Neden hızlıca geçmek istiyor ? Amacı çok anlayamadım. :d

Havzalilarin neden yol ortasinda yurudugunu simdi anladim, kaldirimda kadinlari rahatsiz etmemek icinmis. Nerden baksan kral hareket... yine de korkuyorum onlardan gozleri kara cunki...

En sevmediğim tip de caddede yürürken bir anda önünüzde duranlar.

2 gün önce yaşadım o sıkıntıyı. Ama bir türlü sollayamadım daha sonradan hızlandı . :S

Geri