Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
aziz peder @X
forumda hediyeleşme amaçlı bir proğram mı yapsak
önce bir konu açıp katılmak isteyen üyelerin nicklerini yazsak
sonra o nickleri bir kağıda yazıp kura ile eşleştirme yapıp video çekip videosunu yayınlasak şaibe oluşmasın diye.
kurada kim kimle eşleştiyse ona hediye alsın.
hediye isteyen istediği şeyi alabilsin bu konuda sınır olmasın.
sonra hediyeleşme bittikten sonra isteyenler aldıkları hediyeleri paylaşabilirler ama herşey tarih ile sınırlı olsun.
mesela hediyeler belirlenen tarihte kargolansın.
adresini paylaşmak isteyen avrat üyelerimiz sadece ptt şubesi seçebilirler gidip ordan teslim almak şartıyla mesela.

not:kurada sana ben çıkarsam ayakkaplarını alırım xd

• Beğen
Tepkiler: X
aziz peder @X
forumda hediyeleşme amaçlı bir proğram mı yapsak
önce bir konu açıp katılmak isteyen üyelerin nicklerini yazsak
sonra o nickleri bir kağıda yazıp kura ile eşleştirme yapıp video çekip videosunu yayınlasak şaibe oluşmasın diye.
kurada kim kimle eşleştiyse ona hediye alsın.
hediye isteyen istediği şeyi alabilsin bu konuda sınır olmasın.
sonra hediyeleşme bittikten sonra isteyenler aldıkları hediyeleri paylaşabilirler ama herşey tarih ile sınırlı olsun.
mesela hediyeler belirlenen tarihte kargolansın.
adresini paylaşmak isteyen avrat üyelerimiz sadece ptt şubesi seçebilirler gidip ordan teslim almak şartıyla mesela.

not:kurada sana ben çıkarsam ayakkaplarını alırım xd

Yilbasina az kaldi, cok mantikli azizim. Bunu detaylandirip acalim konusunu. Haberdar ederim.

Birebir ne kadar güzel oldu değil mi? Ne kaos ne kavga. Mesela ben, sırf birebire gönderirsiniz, tüm herkes beni okur diye, sosyalfobimden herkesle dost oldum.
Şimdi bunu öneri değil diye silecekler ama övgü, dursun bence.

Şeffaf Oda bölümüne konuk olmak istemeyen kullanıcılar için sabitlenmiş bir başlık açılması doğru olacaktır.
Böylelikle konuk olmak istemeyenleri bir liste altında toparlayıp, seçimlerde onlara oy kullanılmamış olur.

Şeffaf Oda bölümüne konuk olmak istemeyen kullanıcılar için sabitlenmiş bir başlık açılması doğru olacaktır.
Böylelikle konuk olmak istemeyenleri bir liste altında toparlayıp, seçimlerde onlara oy kullanılmamış olur.

Ozel mesaj yoluyla ulasiyoruz arkadaslara. Tesekkurler.

Şu ban olayına şöyle bir çözüm mü bulsanız acaba
Mesela ban yemeyi hak edenlere 1 gün süre verin lösev hesabına belli bir miktarda bağış yapıp makbuzu sizle paylaşması durumunda affedilsin xd
Yapmazsa gene banlayın.
Tabi bunun suistimal edilmemesi için basit hakaretler için uygulanabilir.Öbür türlü ana baba küfredenleri gene banlarsınız.

Şu ban olayına şöyle bir çözüm mü bulsanız acaba
Mesela ban yemeyi hak edenlere 1 gün süre verin lösev hesabına belli bir miktarda bağış yapıp makbuzu sizle paylaşması durumunda affedilsin xd
Yapmazsa gene banlayın.
Tabi bunun suistimal edilmemesi için basit hakaretler için uygulanabilir.Öbür türlü ana baba küfredenleri gene banlarsınız.

Merhaba onun için farklı bir düşüncemiz var paylaşıcaz oturdukdan sonra.

Lösev fikri güzel lakin bu bir nevi şantaj gibi algılanır basımız agrır.

• Beğen
Tepkiler: Min
Herkese bır defalık eski nıckıne gerı dönme hakkı verilse çok guzel olur 1 yıl gerçekten çok uzun bır sure yada odulu nıck degıltırme olan yarısmalar olsa keske

Herkese bır defalık eski nıckıne gerı dönme hakkı verilse çok guzel olur 1 yıl gerçekten çok uzun bır sure yada odulu nıck degıltırme olan yarısmalar olsa keske

Bu konu hakkındaki kural sizin de belirttiğiniz gibi 1 yıl gibi sınırlı süreyi kapsıyor. Aksi bir değişiklik olduğu takdirde kullanıcılarımıza bu genel duyuru niteliğinde belirtilecektir. Anılan konuyla ilgili yarışma yapılması değişik bir öneri olarak geldi, fakat yine de yarışma sonucuna dayanan değişiklik yapılır mı? Düşünülebilir, görüşülebilir. Alınan karara göre tekrardan kullanıcılarımız bilgilendirilir. İlerleyen süreci takip ediniz.

Yani ödül olarak böyle hak verilebilir yarışma, ya da mesela belli bir ay en çok konu açan arkadaşlara faydalı uyelere..
Ben bır kızgınlıkla nıck degıstırdım pısman oldum 1 sene beklemek ne bileyim çok uzun.. 6 ay olsa yine neyse..
Bence olmalı tesekkurlerr dıkkate aldığını ıcın.

Yani ödül olarak böyle hak verilebilir yarışma, ya da mesela belli bir ay en çok konu açan arkadaşlara faydalı uyelere..
Ben bır kızgınlıkla nıck degıstırdım pısman oldum 1 sene beklemek ne bileyim çok uzun.. 6 ay olsa yine neyse..
Bence olmalı tesekkurlerr dıkkate aldığını ıcın.

Önermiş olduğunuz konu Üst Yönetim ile değerlendirildikten sonra sonuçlandırılacaktır.

Biz teşekkür ederiz, iyi forumlar.

Forumsal temasında özel mesaj yazarken cevap alanı ekranı full kaplıyor

HTML:
<table class="tborder" cellpadding="1" cellspacing="1" border="0" width="100%"

width="100%" e çekilmiş onu width="50%" ye çekerseniz sorun ortadan kalkacaktır

birde forumsal temeasında posbitdeki aktif olmayan kısımları temizlerseniz sevinirim

Saygılar iyi çalışmalar

HTML:

birde forumsal temeasında posbitdeki aktif olmayan kısımları temizlerseniz sevinirim

Saygılar iyi çalışmalar

Merhaba, farkındayım lakin zaman bulup yapamadım en kısa sürede ilgilenicem bununla. Şu anda masa üstü eski versiyon için if standart v2 editleniyor bitince onuda kullanıma sürücez

• Beğen
Tepkiler: Kei

HTML:

Saygılar iyi çalışmalar

Merhaba, Postbitdeki gereksiz alanlar kaldırıldı ve Mesaj yollarken ekrana kayan Kutucuk, smileylerden dolayı kayma yaptığı için düzeltildi.

• Beğen
Tepkiler: Kei
Merhabalar Reklam Alımınız varmıdır Sayın admin mesaj hakkım olmadıgı icin yazamadım bilgi verirseniz sevinirim ucretli veya ucretsiz farketmez iyi calısmalar gifli olcaktır reklam.

Merhabalar Reklam Alımınız varmıdır Sayın admin mesaj hakkım olmadıgı icin yazamadım bilgi verirseniz sevinirim ucretli veya ucretsiz farketmez iyi calısmalar gifli olcaktır reklam.

Merhaba, bunun için kelebek.org irc sunucusunda X yada beni bulabilirsiniz. Yada “ alperksk” olarak skype ekleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: X
merhaba koruma kodlari diye konu acılsa guzel olurdu orada sadece socket koruma botlari kodlari paylasılsa koruma botunun kodları ile kendi mircinizde kullancanız kodlar farklı. diyer forum çokuşte haber sitesi gibi olmuş zaten orası burada bol paylaşım yapmaniz ve bilgili adaletli efendi kişileri admin yapmalisiniz sonrasında zaten forum sitesiniz 1 numara olur yeni kodlar paylasılması lazım diyer yerle aynısı paylasırsanız pek anlamı kalmaz . fark katmak şart

merhaba koruma kodlari diye konu acılsa guzel olurdu orada sadece socket koruma botlari kodlari paylasılsa koruma botunun kodları ile kendi mircinizde kullancanız kodlar farklı. diyer forum çokuşte haber sitesi gibi olmuş zaten orası burada bol paylaşım yapmaniz ve bilgili adaletli efendi kişileri admin yapmalisiniz sonrasında zaten forum sitesiniz 1 numara olur yeni kodlar paylasılması lazım diyer yerle aynısı paylasırsanız pek anlamı kalmaz . fark katmak şart

Merhaba ilgili başlıktan talepte bulunursanız arkadaşlar yardımcı olurlar kod konusunda.

Konuya girdiğimde alt kısımda konuda bulunan üyeler ve ziyaretçiler olurdu, artık neden yok ? Ya da kısıtlandı mı? Sebebi nedir merak ettim.

Geri