Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Merhabalar.
Telefon kullanıcısıyım...
Uzun zamandır foruma gelmiyordum. Yönetim değişikliği olduğundan yeniden gelmeye başladım.
Forumsal ve ırcforumlarından defalarca baktım tapetalk yok.
Normal eski temayıda bulamadım kullanmak için...
Tapetalk kurulumu yapılacak mı...

Merhaba, tapatalk şu anda mevcut ilk girişte hayır dediyseniz gözükmez. Normal forumsal teması içinde sayfanın en altında forumbahane temasını seçebilirsiniz.
Şayet yapamazsanız bana pm atın ben panelden temanızı aktif ederim.

Yeni mesajlar sekmesindeki konulara erişirken, konu başlağı, son mesaj yazan kişi gibi bilgilerin yanında ;

Konunun forumun hangi başlığı altında olduğu “Örn: Türkiyeden haberler” en sağa iliştirilmesi bizler için çok daha rahat olur.

Merhaba, itibar puani butonu vardi forumsalda, ordan mesaj atabiliyorduk pm yerine aynisindan olabilir mi burada da ?

Merhaba, yeni konu acacagimiz zaman, benzeri konular altta beliriyordu (konu basligini yazdigin an daha konu acilmadan ), ayni konuyu ikinci kez acmamizi engelliyordu, ayni zamanda bi konuyu bulmanin en guzel yoluydu. Aynisi olabilir mi acaba ?

Merhaba, yeni konu acacagimiz zaman, benzeri konular altta beliriyordu (konu basligini yazdigin an daha konu acilmadan ), ayni konuyu ikinci kez acmamizi engelliyordu, ayni zamanda bi konuyu bulmanin en guzel yoluydu. Aynisi olabilir mi acaba ?

Merhaba az önce eklentiyi denedim ve inanılmaz derecede forumda bir yavaşlama söz konusu oldu. Yavaşlama sebebi forum dbsinin büyük olması (konu/mesaj sayısının fazlalığı).
Bu şekilde kalırsa konu açan arkadaşlarımız resmen işkence çekerler. Şimdilik askıya aldık siLex uygun olduğun da bunu inceleyip uygun bir hale getirir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: W
Selam arkadaşlar, forumda silinen mesajlar kötü görüntü oluşturuyor. Bence komple silinmesi gerekiyor. En son Alper bey mesela Kamil beyin konuları silip birleştirme yapmış, silinen mesajları sistemden komple kaldırmak daha mantıklı gibi.

Merhaba, foruma mobilden girip galeriden direk fotograf ekleme gibi bir eklenti mevcut mu acaba?
Yada aynı şekilde upload sitelerinde ki gibi 'bilgisayardan' seçip direk ekleme gibi.
Benim için mobilde ki daha önemli tabi.

Selam arkadaşlar, forumda silinen mesajlar kötü görüntü oluşturuyor. Bence komple silinmesi gerekiyor. En son Alper bey mesela Kamil beyin konuları silip birleştirme yapmış, silinen mesajları sistemden komple kaldırmak daha mantıklı gibi.

Merhaba, sebeb belirtilmeksizin mesaj silmiyoruz. Tesekkur ederim.

Merhaba, foruma mobilden girip galeriden direk fotograf ekleme gibi bir eklenti mevcut mu acaba?
Yada aynı şekilde upload sitelerinde ki gibi 'bilgisayardan' seçip direk ekleme gibi.
Benim için mobilde ki daha önemli tabi.

Evet boyle bir eklenti mevcud, Neo işe beraber incelemistik, guvenlik acigi olusturma riski vas o yuzden kurulum yapilmadi. Tesekkur ederim.

Acaba ruh hali eklentisi eklenebilirmi

Merhaba, olabilir. Degerlendilerim. Tesekkurler.

gelen bildirimler için aşağı doğru açılan bir menü olsa güzel olur. çok garip bir kullanım şu andaki.

bir de her temada ayrı özellikler var.
mesela birinde ban list var birinde yok
birinde yöneticiler var diğerinde yok.
bi ban liste bakmak için mesela tema değişmek gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: X
gelen bildirimler için aşağı doğru açılan bir menü olsa güzel olur. çok garip bir kullanım şu andaki.

bir de her temada ayrı özellikler var.
mesela birinde ban list var birinde yok
birinde yöneticiler var diğerinde yok.
bi ban liste bakmak için mesela tema değişmek gerekiyor.

Merhaba,

Bunun bircok sebebi var mesela modern tema kodlariyla eski temalarin kodlari bambaska

Modern temani gorunum gelistirme vb. ayarlarini siLex yapiyor diger temalari Alper editliyor.

Iki tema icinde istek konulari var, ona gore degerlendirip cesitlendirme yapiyor arkadaslar.

Tesekkur ederim.

Buğracım modern temada foruma son giriş yapan üyeler ile aktif üyeler kapalı bunu görebilmek için üye girişi yapılması lazım güzel birşey evet ama gözünden kaçmış olmalı ki diğer 2 tema da bu açık.

Geri