Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Son 2 gundur, irc sitesine her girmeye calistigimda “checking your browser before accessing irc diye “ 5-10 saniye suren mesajlar aliyorum. Bunun nedeni nedir acaba? Kurtulmanin bir yolu var mi?
Yeni kayıt Anu ahbabım kapıda kalmış, üyeliğini onaylarsanız bahtiyar olurum Sn. IRC Yönetimi.
Merhabalar, siyah temayı kullanıyorum smileyleri fazlası bölümünden seçerken tıklayınca direk eklemiyor mecbur smileyin kodunu kopyala yapıştır yapıyorum, direk tıklayınca eklenme olsa çok hoş olurdu![]()
Merhabalar, siteyi yavaş yavaş kolaçan etmeye başladım ve şimdiden 2 sorunum (duruma göre önerim) var.
1. Üye günlüğü bölümüne bakma fırsatım oldu, diğer forumdan konumuz gelmiş fakat videolar ve görsellerin çoğu kayıp. Bunlarla ilgili yapabileceğiniz bir şey var mı?
2. İkincisi en azından kişiye özel bu bölümde kendimize ait konulardaki mesajları silebilmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Bu konuda bir şeyler yapmayı düşünüyor musunuz?
Not: Beleş feedback verip developerlık yapıyorum burada, yönetimden seri beğeni bekliyorum.
Merhaba görünüşte aynı gözüküyor ama Anlıktaki amaç o andaki anı çekmek, iftagram ise geçmişte sosyal medya tabiri ile “ tbt “ fotoları yayınlamak içindi. Düzenleme yapıyoruz bu konularda ama.https://www.ircforumlari.com.tr/iftagram/399-anlik-22.html#post2052398
![]()
İftagram vede iftagram anlık olmak üzere aynı iki konu mevcut
her ikiside aynı içerik ama farklı iki konu halinde duruyor..
bu sadece ufak bir örneği bu tarz konuları birbirine aktarsak birleştirsek tek konu halinde yer alsa olmazmı bu şekilde çok düzensiz ve biz kullanıcılarıda yoruyor ..
Merhaba,
"Forumları okundu kabul et" sekmesini "yeni mesajlar" sekmesinin yanından ayırmanız mümkün mü? Bir çok forum üyesi gibi ben de bundan şikayetçiyim. Mesela en başa yada ortalara yada başka bir yere taşımak gibi.
2. Daha önceki forumlarımız da yaşadığımız tecrübe ve deneyimlerden sonra düzenleme süresi maksimum 2 dakikadır üyeler için. Bazı art niyetli kişiler mesajları yazıp silip yada sonrasında editliyorlar maalesef ve bunun da önüne geçmek mümkün olmuyor. Siz değiştirilmesini yada silinmesini istediğiniz mesajları rapor edin arkadaşlarımız en kısa zamanda talebinizi karşılarlar.
Hocam forumların yetkilendirme sistemlerinde belli kategorilerde belli yetkiler tanımlanabiliyor. Sadece üye günlüğü kategorisi için her üyeye yalnızca kendi açtığı konuda mesaj düzenleme yetkisi vermek çok kolay. Bundan bahsediyorum ben, en azından bir değerlendirmeye alırsanız hem sizin hem bizim için faydalı olur diye düşünüyorum.
Eklenti ekle kısmına ; xml uzantısını eklermisiniz rica etsem?
Merhaba. www.resimyukle.xyz sitesinden yukleyip forumlar için olan kodu ekleyebilirsiniz buraya. instagram, twitter, facebbok gibi sistem alt yapısına sahip değil vbulletin. En basit bu şekilde yükleniyor.