Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Yeni mesajlar butonu yerine, bugunku mesajlar seklinde degistirip, baktigimiz konuyu tekrar orada bulmamiz mumkun olur mu? Bazi konulara tekrar bakmak istedigimizde, bizden baska kimse henuz yazmamissa, konuyu arayip bulmamiz gerekiyor.

Diger onerim ise uye renkleri hakkinda. Siradan uyeler olarak, gri disinda daha hos bir renk bulunabilir mi? Bold Siyah bile bu gri'den daha iyidir diye dusunuyorum.

Ayrica profil mesajlarimizi kurtarabilme ihtimaliniz olacak mi?

Tesekkurler yardimlariniz icin
Merhaba bununla ilgili bir önceki postta yazdım halledicez bu sorunu merak etmeyin.
Üye renkleri gri degil koyu mavi incedir forumsal temasında sanırım bu şekil buna da bakıp uygun bir şekilde çözelim.

Maalesef ki profil mesajları vbulletin db sine işlemedigi için kurtulamadı. Elimizden geleni yaptık ama maalesef. Bunun için üzgünüz.

Merhaba bununla ilgili bir önceki postta yazdım halledicez bu sorunu merak etmeyin.
Üye renkleri gri degil koyu mavi incedir forumsal temasında sanırım bu şekil buna da bakıp uygun bir şekilde çözelim.

Maalesef ki profil mesajları vbulletin db sine işlemedigi için kurtulamadı. Elimizden geleni yaptık ama maalesef. Bunun için üzgünüz.

En cok profil mesajlarina uzuldum ama yine de denediginiz icin sagolun.
Peki bu platformda vbulletin dbsine isleniyor mu profil mesajlari? Islenmiyorsa, biz back up yapalim mi : ))

En cok profil mesajlarina uzuldum ama yine de denediginiz icin sagolun.
Peki bu platformda vbulletin dbsine isleniyor mu profil mesajlari? Islenmiyorsa, biz back up yapalim mi : ))

Taşınma işlemi olmadıgı sürece böyle bir sorun yok şu anda. Öyle bir durum gündemimiz de yok şayet öyle bir şey olursa bu konuda bilgilendirme yapıcaz günler öncesinden. Keyifli forumlar.

konu baslıkların birlestirin biraz asagı inene kadar asır geciyor. yoruyo konuya giremiyorum

Merhaba, isteğinizin bir açıklaması var mı anlaşılır bir dilde? Söylediğinizden hiç bir şey anlamadım.

bunun icin video cekmistim ama kabul etmiyor site. söyle anasayfa cok uzuyor baslıklar hep alt alta biraz ic ice olsa daha derli toplu durur hem

bunun icin video cekmistim ama kabul etmiyor site. söyle anasayfa cok uzuyor baslıklar hep alt alta biraz ic ice olsa daha derli toplu durur hem

Haklısınız lakin hepsine emek verilmiş kategorilerin, arkadaşların emekleriniz zayi etmemiz etik olmaz ama yinede tekrar kontrol sağlayacagız.Videoyu youtube yükleyip atabilirsiniz ancak.

En alt ile en üst arasındaki kategorilerin çokluğundan bahsediyor.

teşekkürler tercüme için

İrc ıle magazınsel kısım cok şükür bu ıc ıce gıbı

Merhaba;

Kategorisel düzen ile alakalı bilgilendirme ihtiyacı duydum. Forumsal.net forum sitesini, forum sitemize kattığımız andan itibaren iki forumun da konu içerikleri gayet fazla olduğu için en yalın hale getirmek üzere uzun bir çalışma yapmıştım. Ana sayfa uzunluğunu kategorileri iç içe tıkarak ulaşılabilirliği açısından ayrıca emek içeren konu başlıklarının bir kenara itilmiş tarzda durabileceği düşüncesinden ötürü çok sıkıştırma taraftarı olmadık yönetim olarak.

Kategori sıralaması, konu okunur ve ziyaretleri açısından ilgili sıralamayı gördüğünüz şekilde konumlandırdık. çektiğiniz videoyu bize nasıl ulaştırabileceğiniz hakkında iletişim kurabiliriz. İnceledikten sonra tekrar istişare edebiliriz. Saygılarımla.

Postbit için önerdiğim fikri tekrar yazayım. Postbite sosyal medya ikonları gelebilir. Üye profil ayarlarından vs.. ekleyince postbitte gözükür, üzerine gelince css'deki :hover özelliği gibi rengi açılır vs.. Hoş olur bence.

Postbit için önerdiğim fikri tekrar yazayım. Postbite sosyal medya ikonları gelebilir. Üye profil ayarlarından vs.. ekleyince postbitte gözükür, üzerine gelince css'deki :hover özelliği gibi rengi açılır vs.. Hoş olur bence.

Merhaba Lykaon;

önerinizi siLex, "geliştirici" görevinde bulunan adminimiz değerlendirmeye alacaktır. bu ve benzeri öneri ve gelişim taleplerinizi ilgili başlıktan dile getirebilirsiniz.

Bknz: "Teknik Öneri ve Şikayetleriniz"

Feyk mesai ve muhabbetlerin bitmesi için üye alımlarında TC ve Sms Onay + Sosyal Medya istemenizi öneriyorum.​

Günlük, sözlük, forum oyunları gibi konuların içinde olduğu, forumun en sık kullanılan başlığı IRCForumları - Üyelere Özel ana sayfa üzerinde biraz daha üst sıralarda olsa mıkteşem olabilirdi...

Bende pembe renkli rank istiyorum esekherif beğ
Merhaba, pembe rank olayı şu anda yapılmayacak belki ilerde oylamaya sunarız. Teşekkürler.
Feyk mesai ve muhabbetlerin bitmesi için üye alımlarında TC ve Sms Onay + Sosyal Medya istemenizi öneriyorum.​

İlerleyen zamanlarda dediğiniz sistem olabilir şu anda bu şekilde devam edilecek.

Günlük, sözlük, forum oyunları gibi konuların içinde olduğu, forumun en sık kullanılan başlığı IRCForumları - Üyelere Özel ana sayfa üzerinde biraz daha üst sıralarda olsa mıkteşem olabilirdi...

Sıralamalarda dönem dönem popülerlige göre değişim yapılacaktır.

Mesela forumsaldan gelen konular sanki ayrı kategorilere ayrılmış. İf ile kaynaştırılsa daha iyi olmaz mı? Sanki kaynanamın evine gelin gelmiş gibi hissediyorum.

Mesela forumsaldan gelen konular sanki ayrı kategorilere ayrılmış. İf ile kaynaştırılsa daha iyi olmaz mı? Sanki kaynanamın evine gelin gelmiş gibi hissediyorum.

Genelini birleştirdik ama çogunu arşiv olarak taşıdık googlede sorun olmaması adına. Yavaş yavaş güncelleme/birleşim yapıyoruz.

Geri