Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Şu anda sorun şu; ben çok fazla değişiklik yaptığım için telefonunuzda cachelenmiş durumda bunlar. Eski versiyon çalişiyor hala. Telefonda farklı bi browserdan dener misiniz?
iPhone/Safari'den girdiğimde bende de değişse de eski hatalar gözüküyor. Teyit edelim bu durumu.

Fakirim iphone yok.neyse yeşil kalsın :gnXWb0:

Şu an anasayfaya hem logo hem breadcrumb (nerde olduğunuzu belirten şey > Yönetim > Önerileriniz v.b) dan dönebiliyorsunuz.
Mobil cihazlar için mi istiyorsunuz? Sorununuzu ya da önerinizi biraz daha açar mısınız?

Bilgisayarda sayfa asagi inince Yeni Mesajlar | Arama | Yararli Linkler ...... seklindeki beyaz menu yukarida sabit kaliyor, onun en basina Ana Sayfa koyulsa guzel olur

Mobilde sayfa asagi inince o beyaz menunun sagindaki iconlar ustte kaliyor, onun en basina Ana Sayfa iconu koyulsa guzel olur

İphone kullanıyorum ben ama değişmedi şu okundu kabul et ile mesaj yazdıktan sonra kaybolan konular konusu ise sorduğunuz

önceden konunun içinde iken bir üst menüye gidebiliyordum mobil de ama şimdi masa üstüne gitmem gerekiyor

oxi1Fy.jpg

Bir önerimde avatar konusunda olsa biz mi koyamıyoruz yoksa forumun avatar boyutu farklı mı koyduğum avatarın 170*250 boyutunda ama böyle kalitesiz birşey oldu :)

Bir önerimde avatar konusunda olsa biz mi koyamıyoruz yoksa forumun avatar boyutu farklı mı koyduğum avatarın 170*250 boyutunda ama böyle kalitesiz birşey oldu :)

Merhaba,

Profil Resmi olarak 100x100 pixel ebatlarında resim yüklemesi yapabilirsiniz.

Anasayfadaki son mesaj yazilan konuslardan birine tikladigimda, beni konunun son sayfasina yonlendirmiyor. Bu yuzden tekrar son sayfayi tiklamak zorunda kaliyorum. Tahmin edersiniz bu durum beni cok yoruyor ve mobildeyken biraz geriyor. Duzeltirseniz sevinirim, duzeltmezseniz de siz bilirsiniz.
Ilk defa ciddi bir sey onerdimz vallahi harikayim ya.

Anasayfadaki son mesaj yazilan konuslardan birine tikladigimda, beni konunun son sayfasina yonlendirmiyor. Bu yuzden tekrar son sayfayi tiklamak zorunda kaliyorum. Tahmin edersiniz bu durum beni cok yoruyor ve mobildeyken biraz geriyor. Duzeltirseniz sevinirim, duzeltmezseniz de siz bilirsiniz.
Ilk defa ciddi bir sey onerdimz vallahi harikayim ya.

Merhaba bunun hakkında ayarlama yapılacak en kısa sürede düzelicek sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler şimdiden.
juju vallahi şaşırttın bizi rep vericem bu yorumuna:))

Yeni mesajlar butonu yerine, bugunku mesajlar seklinde degistirip, baktigimiz konuyu tekrar orada bulmamiz mumkun olur mu? Bazi konulara tekrar bakmak istedigimizde, bizden baska kimse henuz yazmamissa, konuyu arayip bulmamiz gerekiyor.

Diger onerim ise uye renkleri hakkinda. Siradan uyeler olarak, gri disinda daha hos bir renk bulunabilir mi? Bold Siyah bile bu gri'den daha iyidir diye dusunuyorum.

Ayrica profil mesajlarimizi kurtarabilme ihtimaliniz olacak mi?

Tesekkurler yardimlariniz icin

Geri