Önerileriniz

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü

Merhaba tema konusuna yazamadım buradan yazıyorum o yüzden.

Forumbahane temasında konular arasında gezerken sayfalar çoğu zaman yüklenmiyor.

Goat temasında ise yazılar vb şeyler birbirine girmiş durumda gözüküyor cookileri sıfırlayıp baktığım halde değişmedi iki temada da sorun.

Ana temada ise

wol_error.gif
Resmi tam boyut gormek icin tiklayiniz.
Ly9LnP.png

bu bölümde büyük göz yoran görseller yerine sadece o sayfaya yönlendirme yapacak link konulursa daha hoş ve sade olur.

Mor ve kırmızı tema seçenekleri de olacak yazmışsınız onu da koyuya kaçan parlak olmayan ve göz yormayan şekilde yapabilirseniz güzel olur. ana tema da da beyaz olan kısımlar biraz daha soluk beyaz ya da griye kaçan şekilde olursa bakarken göz yormaz.

Ve bir de ek olarak avatar boyutlarını 170x250 olarak güncelleseniz o da güzel olurdu. Ek olarak ranklarda bazı rankların yazı tipleri farklı gibi geldi bütünlüğü bozuyor o şekilde ranklar konusunda küçük bir öneri daha sol kısımda bulunan insan ikonu yerine if logosunun beyaz hali konulsa çok daha güzel olur if logosu gayet güzel çizilmiş çünkü

Umarım kaale alınır bu istekler. Benim ilk bakışta gözüme çarpan şeyler bunlar oldu belki de tasarımcı olmanın verdiği mesleki deformasyondur bilmiyorum.

Az önce fark ettim, mesajları düzenlemeye çalışırken ara ara database error veriyor.

Selam's ahbab's. Ban list ve neden ve de süre topiciniz mevcut mudur? Mevcut değilse lütfen oluşturunuz. :ban:​

Forumbahane temasında konular arasında gezerken sayfalar çoğu zaman yüklenmiyor.

Goat temasında ise yazılar vb şeyler birbirine girmiş durumda gözüküyor cookileri sıfırlayıp baktığım halde değişmedi iki temada da sorun.

Ana temada ise

wol_error.gif
Ly9LnP.png

bu bölümde büyük göz yoran görseller yerine sadece o sayfaya yönlendirme yapacak link konulursa daha hoş ve sade olur.

Mor ve kırmızı tema seçenekleri de olacak yazmışsınız onu da koyuya kaçan parlak olmayan ve göz yormayan şekilde yapabilirseniz güzel olur. ana tema da da beyaz olan kısımlar biraz daha soluk beyaz ya da griye kaçan şekilde olursa bakarken göz yormaz.

Ve bir de ek olarak avatar boyutlarını 170x250 olarak güncelleseniz o da güzel olurdu. Ek olarak ranklarda bazı rankların yazı tipleri farklı gibi geldi bütünlüğü bozuyor o şekilde ranklar konusunda küçük bir öneri daha sol kısımda bulunan insan ikonu yerine if logosunun beyaz hali konulsa çok daha güzel olur if logosu gayet güzel çizilmiş çünkü

Umarım kaale alınır bu istekler. Benim ilk bakışta gözüme çarpan şeyler bunlar oldu belki de tasarımcı olmanın verdiği mesleki deformasyondur bilmiyorum.

Az önce fark ettim, mesajları düzenlemeye çalışırken ara ara database error veriyor.

Goat teması kullanımdan çıktı. Görselleri düzenlemeye başladım. Diğer renkler zamanla gelecek yeşili anca oturtabildik. Forumsal mavi ve yeşil olacak.

"Arama" butonu sanırım hiç çalışmıyor, haberiniz var mı?​

Modernde çalışıyor hangisinde çalişmiyor?

Tapatalk'ta da çalışıyor, o halde Forumbahane temasında çalışmıyor sadece. Forumbahane teması kalacak mı yoksa kaldıracak mısınız? siLex

Ana temada ise

wol_error.gif
Ly9LnP.png

Tapatalk'ta da çalışıyor, o halde Forumbahane temasında çalışmıyor sadece. Forumbahane teması kalacak mı yoksa kaldıracak mısınız? siLex

Tema kalacak düzenlemeyi ben yapmayacağım Alper yapacak.

Temanın rengini maviye çevirdim. Ancak yeşile döndüremiyorum. Sanırım bu da bir problem.

Ana Sayfa butonunda israrciyim :D

Şu an anasayfaya hem logo hem breadcrumb (nerde olduğunuzu belirten şey > Yönetim > Önerileriniz v.b) dan dönebiliyorsunuz.
Mobil cihazlar için mi istiyorsunuz? Sorununuzu ya da önerinizi biraz daha açar mısınız?

Şu an anasayfaya hem logo hem breadcrumb (nerde olduğunuzu belirten şey > Yönetim > Önerileriniz v.b) dan dönebiliyorsunuz.
Mobil cihazlar için mi istiyorsunuz? Sorununuzu ya da önerinizi biraz daha açar mısınız?

Evet mobilde yok, aliskanlik olmus azizim. Sihirli ellernle anasayfa butonu tatli olacaktir. :)

Tamamdir azizim. Mobil için güncellemelere bugün akşam gireceğim. Masaüstünü düzelttik çok ufak bi kaç şey dışında, mobili de adam edeceğim akşam.

• Beğen
Tepkiler: X
Profil gizliliğimi halen değiştiremiyorum. Hangi seçeneği seçersem seçeyim, yeniden "herkes" olarak değişiyor. Bunun bir çözümü var mı ?

telefonda renk değişmiyor.
herdefasında türbeye girmiş gibi hissediyorum.Bismillah

telefonda renk değişmiyor.
herdefasında türbeye girmiş gibi hissediyorum.Bismillah

Şu anda sorun şu; ben çok fazla değişiklik yaptığım için telefonunuzda cachelenmiş durumda bunlar. Eski versiyon çalişiyor hala. Telefonda farklı bi browserdan dener misiniz?
iPhone/Safari'den girdiğimde bende de değişse de eski hatalar gözüküyor. Teyit edelim bu durumu.

Geri