Öneri ve Şikayet Harici Sorunlarınız

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Öneriler ve Geri Bildirimler
Featured
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Selamlar.

Söyle bir sıkıntım var. Mesela foruma girdim yeni mesajlar diyorum. Son mesajlar çıkıyor sayfada. Herhangi bir başlığa yazıyorum. Tekrar yeni mesajlar dediğimde yazdığım konu karşıma çıkmıyor. Ancak anasayfa butonuna tıkladığım da sağ üst taraftaki son atılan mesajlar kısmında görebiliyorum. Bu durum herkeste var mı? Yoksa sıkıntı bende mi?

qA42Ad.jpg

kMjYMq.jpg

Ilk attığım resimden sonra yeni mesajlar dedim. Yazdığım konu görünmüyor. Bir kaç başlık daha görünmüyor.

Gün içinde sorunu çözüp bilgilendirme yapmış oluruz bir aksilik olmaz ise şayet. İlginiz için teşekkürler

ircforumları sitesinde irc sunucusu şikayet edebileceğim bi bölüm yok nasıl bir forum burası !

Merhaba.. Tapatalk uygulamasını bu sabah itibariyle kullanamıyorum. Bildiri geliyor ama foruma giriş yok. Acaba teknik bir sıkıntı mı var, yoksa benlik mi sıkıntı?

Merhaba.. Tapatalk uygulamasını bu sabah itibariyle kullanamıyorum. Bildiri geliyor ama foruma giriş yok. Acaba teknik bir sıkıntı mı var, yoksa benlik mi sıkıntı?

CloudFlare'den dolayı bozulmuş olabilir. Bunları yavaş yavaş düzelteceğiz girişlerde de sorun var. Burdan bildirim geçerim.

• Beğen
Tepkiler: X
Hayırlı geceler.. Avatarım kendi kendine ve durup dururken yok olmuş. Yenisini de koyamıyorum. Acaba nedendir?

Merhaba ufak bir gözden kaçma olmuş, şu anda düzelmiş olması lazım. Yüklemeyi deneyin yapamazsanız bana pm ile bildirirseniz sevinirim. Aksaklık için kusura bakmayın.

Merhaba ufak bir gözden kaçma olmuş, şu anda düzelmiş olması lazım. Yüklemeyi deneyin yapamazsanız bana pm ile bildirirseniz sevinirim. Aksaklık için kusura bakmayın.

Tamamdır düzeldi :) Estafirullah ne kusuru. Çok teşekkürler ilgi ve alakanız için. Hayırlı geceler dilerim.

Profil resminin net görünmesi için sizin mi yüklemeniz gerekiyor acaba

Özel mesajlaşmalarda; her özel ileti arası minimum zaman aralığı 60 saniyeden biraz düşürülebilir mi? 20-30 saniye gibi.

Geri