Öncelik kimin?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
hepimiz sınıfta kaldık. teşekkürler.
sazan.avi modu deaktif edildi

Doğrusunu Allah bilir o bağışlıyan esirgendir..

polisin acil işi yoksa neden ilk o geçiyomuş? ilk anayoldaki bebişkolar geçsin, sonra da 4. polis geçmesin gıcık kaptım

araca gore degisir. Ankara da isem ve biri dolmus ise hayatta yaklasmam gecmem. Abi sen gec ben beklerim der arkasindan su bile dokerim. Cunku dolmuscu. onlarin trafik kurallari daha farkli.

Aslında görev için değilse geçiş üstünlüğü yok polisin ama burada ne için olduğu belli değil.

Ben cok farkli bir siralama yaptim, cevabi ne ki yabani :D

Polis aracinin tepe lambasi yaniyor yani oncelik polisin doei doei

Polisin ışıkları yanıyor
Demek ki görevde :(
2 , 1 , 3 , 4 olması lazımm

ilk otobüs geçer...... çünkü işine geç kalmış işçiler, randevusu geçmek üzere olan bel fıtıklı teyzeler olabilir otobüste........

Hepiniz geryyysiniz polis acil olduğu için öncelik onun sonra 3,1,4 normalde polisle ile 4 numaranın üçgeni var cahillik kötü bişi

Polisle uğraşmak isteyen kimse olacağını sanmam, onu bir salarlar. Sonra kamyon acele edeni biçmesin diye bir durur düşünürler, kamyon geçer gider. Otobüsteki kaptan yılların verdiği tecrübeye dayanarak dönüş için hamle yapar. Sona kalan araç onu yolda her türlü geçeceği için muhatap olmaz, polemiğe girmez, en olmadı tampona yapışıp ilerde yolu söke söke alır. 2-1-3-4 olur.

Geri