Öncelik kimin?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kızlar zaten karanbole araba sürüyor cevaplar komik olacak hadi kendine güvenen doğrusunu yazsın
33C1DAA0-56EC-4976-9507-49D2B8740B3E.jpeg

unutmuşum ya polis aracı yerine ambulans filan olaydı onu derdim ama polis aracının geçiş üstünlüğü yoktu herhalde ya
4 numaralı araç diyorum ben SAD hehehehehehehehe

Sırasına göre resiller

google search yapanlar gelmeden
o değilde polisin geçiş üstünlüğü yoktu diye biliyorum ben ya önemli durumlar harici tabi

bu fotoda ambulans itfaiye polis olaydı sadece ambulans>itfaiye>polis diyebilirdim
ama poliste olabılır bu fotonun cevabı herneyse

Hilale mahşere kadar ehliyet yasaklansın

Önce 3 geçer, 2 hemen ani bir manevra yaparak, peşine düşer, 1 der ki, mal almaya gidiyorum vaktinde orada olmam lazım gazı kökler, 4 der ki noluyo yaa?​

Önce Hilal geçsin bi sıkıntı olmaZsa sonra biz geçeriz

Kolluk güçlerinin acil veya değil her zaman geçiş üstünlüğü bulunmaktadır.
Tali yoldan ana yola girecek veya tali yoldan ana yolu kullanarak tali yola devam edecek araçlar ana yoldaki araçlara yol vermek zorundadır.
Ana yoldan ana yola devam edecek olan araçlar aksi işaret olmadığı sürece geçiş üstünlüğüne sahiptir.
ana yoldan tali yola girecek olan araçlar ana yol boş olduğundan manevra yapabilirler.

Bu notlardan sonra sıralama :

2 -1 -3 - 4

Konuya yapılan yorumları görünce ülkedeki potansiyel trafik canavarı sayısından ürktüm bir an.

ben ehliyeti 2009 da aldım yaw ozamanlar farklıydı :\ şimdi çok şey değişmiş omaygat omaygaaat

Hilalin görüntüleri geldi elimize nazar değmesin düşman çatlatır

Geri