Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
unutmuşum ya polis aracı yerine ambulans filan olaydı onu derdim ama polis aracının geçiş üstünlüğü yoktu herhalde ya
4 numaralı araç diyorum ben SAD hehehehehehehehe
Önce 3 geçer, 2 hemen ani bir manevra yaparak, peşine düşer, 1 der ki, mal almaya gidiyorum vaktinde orada olmam lazım gazı kökler, 4 der ki noluyo yaa?
Kolluk güçlerinin acil veya değil her zaman geçiş üstünlüğü bulunmaktadır.
Tali yoldan ana yola girecek veya tali yoldan ana yolu kullanarak tali yola devam edecek araçlar ana yoldaki araçlara yol vermek zorundadır.
Ana yoldan ana yola devam edecek olan araçlar aksi işaret olmadığı sürece geçiş üstünlüğüne sahiptir.
ana yoldan tali yola girecek olan araçlar ana yol boş olduğundan manevra yapabilirler.
Bu notlardan sonra sıralama :
2 -1 -3 - 4
Konuya yapılan yorumları görünce ülkedeki potansiyel trafik canavarı sayısından ürktüm bir an.