Ona güveniyor musun?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
tumblr_nvn58vHYRT1uuv7a3o4_500.gif

Ben güvenmekten ziyade şuna inanırım ; Milyarlarca insan içinden onunla yolunuz keşisti ise bir hikayeniz olacaktır. O hikaye de kanan da olabilirsin kandıranda. Gerçek bir aşksa ordunun içinde dahi olsa yine size yaşıyordur. Sıktığınız değil bıraktığınız zaman güvenilir olur insanlar.

Zerre güvenmiyorum. Öyle şarapsız biri sjksksjs

Kavram kargasalari hayli fazla sende.
O yüzden anlasamayacagiz.

Dinci kelimesinin toplum da karsiligi mutedeyyin.Sizin anlayacaginiz sekil de dindar.Bu sizin bakis aciniz,saygi duyariz elbet.Lakin guven mefhumunun olusmasina duvar cekip,bunun sebebini de "Din"e addetmeniz pek garip geldi bana.

"Dini istismar edenlere guvenmem." deseniz bu anlasilabilir.Lakin genelleme yapmak evrensel etik degerlere uygun degil.Neyse siz zaten yarginizi vermissiniz.Diyecek pek bir seyimiz olamaz.

Kardeşim sen dinci ile dindar ne bilmiyorsun :) bence din ile ilgili konuşma, geçen de denk geldim, komik duruma düşüyorsun.

Dinci kelimesinin toplum da karsiligi mutedeyyin.Sizin anlayacaginiz sekil de dindar.Bu sizin bakis aciniz,saygi duyariz elbet.Lakin guven mefhumunun olusmasina duvar cekip,bunun sebebini de "Din"e addetmeniz pek garip geldi bana.

"Dini istismar edenlere guvenmem." deseniz bu anlasilabilir.Lakin genelleme yapmak evrensel etik degerlere uygun degil.Neyse siz zaten yarginizi vermissiniz.Diyecek pek bir seyimiz olamaz.
Bilio musun?
Iste bu kibirli tutum ve önyargilar insanlari dinden sogutuyor.
Karsinda kim var diye bilip bilmeden, ukala tavirlar.
Dinci kavramin ne oldugunu biliyorum.Bilerek de yazdim.
Güven duygusunu da dine atfetmenin nesi yanlis?..bu da baska bir konu aslinda.
Sapla samani karistiriyorsun.

Geri