Ona güveniyor musun?

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Bilio musun?
Iste bu kibirli tutum ve önyargilar insanlari dinden sogutuyor.
Karsinda kim var diye bilip bilmeden, ukala tavirlar.
Dinci kavramin ne oldugunu biliyorum.Bilerek de yazdim.
Güven duygusunu da dine atfetmenin nesi yanlis?..bu da baska bir konu aslinda.
Sapla samani karistiriyorsun.

Hocam,kibir,ukalalik bizden cok uzak kavramlar.Us'unuz da bu yon de bir zehaba sebep verdiysek,kusurumuzdan oturu ozur de dileriz.Nihayetin de Hak hic bir zaman,geri donus yolunu kapatmiyor.

İnancsiz arkadaslarim var,hatta bazilari en azilisindan.Fakat ben bu kisilere guvenebilmek icin,dinci/dinsiz diye kategorize etmiyorum.Sizin bakis aciniz dogru,bizim ki yanlis.Siz daha iyi bilirsiniz.Bizim ki,sap ve saman karistirma isi.

Hocam,kibir,ukalalik bizden cok uzak kavramlar.Us'unuz da bu yon de bir zehaba sebep verdiysek,kusurumuzdan oturu ozur de dileriz.Nihayetin de Hak hic bir zaman,geri donus yolunu kapatmiyor.

İnancsiz arkadaslarim var,hatta bazilari en azilisindan.Fakat ben bu kisilere guvenebilmek icin,dinci/dinsiz diye kategorize etmiyorum.Sizin bakis aciniz dogru,bizim ki yanlis.Siz daha iyi bilirsiniz.Bizim ki,sap ve saman karistirma isi.
Özür dilenecek bir sey yok.
Dedim ya..cok bilmislikten geliyor bu suizanlar.
Dinci kavramini sahsen,siyasi acidan kullandim, bana aciklatiriyorsunuz.
Ama yanlis anladiniz ve halen dogru mu yanlis mi anladim acaba muhakamesi yapacaginiz yerde, kendiniz nasil anladiysaniz öyle yaklasiyorsunuz.
Örnek müslüman yapmacik tavirlari bana sökmüyor,hele sanalda.
Neler gördük/duyduk biz.
Hepsi üfürükcü cikti.

Konu nasil dinci ve dindar arasındaki farka gelmis anlamadım xjxjdjd

Güvenmiyorum

Ona güveniyorum amaaaa ona illaki benim gözümle bakan olacaktır onlar kamyon altında kalsınlar.

Sohbet ederken kendisi ile çeliştiği şeyler oldu güvenmemek değil de hevesimi kaçırdı

Güvenmiyorsanız beraber olmayın sanki güvenmeyenler çok güvenilir sjfkfhkkk

Güveniyorum görünürüm. Allah'ın oğluna güvenmem, sen git baban gelsin,
eli eli lema şevaktani,

yani diyor ki, güvenme güzelliğine senin de saçların tarumar olur, ne diyordu şarkıda?
saçların tarumar, gözlerinde nem, ateşe benzerdin, küle dönmüşsün...

Geri