on milyonluk kutup ayısı kürkü

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kırmızı Kutup Ayısı yok. Kürk sahte.

Giy be Serenay. Bir sen bir Bülent teyze/amca ya yakışır. :emoji_laughing:

Hoşşş sana ne giysen yakışırrr..

Bu arada Serenay denilen at suralının 10 üstünden 5 olduğunu belirteyim.

Net. 5.

Türkiye'de ilk 100'e giremez, girdirenler, en az onun kadar çirkinlerdir.

Bir keresinde isim yeni bir dernek kuruluyor. Hayvan hakları derneği. Bizim arkadaş da üye. İşte bunlar şehirde görünür olalım diye mama dağıtmaya karar veriyorlar. Yelek falan yaptırıyorlar kendilerine.

Mama dağıtıyorlar. Bizim arkadaş da mama dağıtma etkinliğine deri ceketle gidiyor. Ordan çıkınca da bir başka dernek üyesine dönerciye gitme teklifinde bulunuyor.

Serenayınki de o hesap.
Bildiğim kadarı ile kendisi de iyi bir hayvansever ve gerçek olsa giymezdi çünkü çoğu ünlünün bu konuda hassasiyeti var. Gerçek olması halinde bırak kullanmayı, tanıtımını yapmayı bile kabul etmiyorlar.

Bildiğim kadarı ile kendisi de iyi bir hayvansever ve gerçek olsa giymezdi çünkü çoğu ünlünün bu konuda hassasiyeti var. Gerçek olması halinde bırak kullanmayı, tanıtımını yapmayı bile kabul etmiyorlar.

Ünlülerin bir çoğunun bu dernek, sosyal yardım işlerini reklam ajansları yönetiyor. Aslında hiç böyle bir hassasiyeti olmasa da reklam adına “sosyal sorumlu” imiş gibi bir görüntü çiziyorlar.

Mesela bu haber de PR koktu. Elinde whiskas mama sokakta bir hayvana verirken görürsem ikna olurum. Ama böyle davullarla zurnalarla twitlerle ise o iş malesef PR gözü ile bakıyorum.

Ünlülerin bir çoğunun bu dernek, sosyal yardım işlerini reklam ajansları yönetiyor. Aslında hiç böyle bir hassasiyeti olmasa da reklam adına “sosyal sorumlu” imiş gibi bir görüntü çiziyorlar.

Mesela bu haber de PR koktu. Elinde whiskas mama sokakta bir hayvana verirken görürsem ikna olurum. Ama böyle davullarla zurnalarla twitlerle ise o iş malesef PR gözü ile bakıyorum.
Takipçilerine olumlu bir mesaj vermesi adına faydalı olabilir ancak tabii ki bu işlerde süreklilik ve gönülden çaba çok önemli.

Bu kadına her şey yakışıyor ya önemli olan dikkat çekmek ise onuda en iyi yine Serenay yapıyor helal be..

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Geri