on milyonluk kutup ayısı kürkü

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
IMG_20260116_135509.jpg

Nedense kırmızı rengi inanılmaz bir kan hissi yarattı kürk gerçek ve üzünülesi bişey bu çok yazık.

Ben rengini beğendim ama djjfjf

• Wow
Tepkiler: ne
rengi efsane ve serenaya acayip yakışmış. öte yandan serenay, tören günü bunun gerçek olmadığını söylemiş. kürk gurmesi değilim ama bahsedilen kürk ile serenayın giydiği kürk aynı değil gibi; zira serenayın boyu uzun (175’miş). görselde “gerçek” diye paylaşılan kürk midiboy; boylu boyunca bir kürk değil.

• Wow
Tepkiler: ne
rengi efsane ve serenaya acayip yakışmış. öte yandan serenay, tören günü bunun gerçek olmadığını söylemiş. kürk gurmesi değilim ama bahsedilen kürk ile serenayın giydiği kürk aynı değil gibi; zira serenayın boyu uzun (175’miş). görselde “gerçek” diye paylaşılan kürk midiboy; boylu boyunca bir kürk değil.
O sahte giymez bence

ayının bu rakamlardan haberi varmı ...

Bir keresinde isim yeni bir dernek kuruluyor. Hayvan hakları derneği. Bizim arkadaş da üye. İşte bunlar şehirde görünür olalım diye mama dağıtmaya karar veriyorlar. Yelek falan yaptırıyorlar kendilerine.

Mama dağıtıyorlar. Bizim arkadaş da mama dağıtma etkinliğine deri ceketle gidiyor. Ordan çıkınca da bir başka dernek üyesine dönerciye gitme teklifinde bulunuyor.

Serenayınki de o hesap.

serenaya efsane yakışmış bu arada aşırı iyi taşıyor giydiği her şeyi...
röportaj sonunda kürk gerçek değil elbetteki diyor.s
blumarine markası giymiş komple o gece kürkte 10m değil 2.941 € gibi bir fiyatı var nette 150 bin lira civarında
yine magazincilerin abartısı
yine bi serenay nefreti yani :d

Kürk o giyince kürk olmuş. Ben giysem Gs yönetiminin geçen kupa maçında dağıttığı poşetten hallice bir şey olurdu kesin.

Geri