ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O sahte giymez bencerengi efsane ve serenaya acayip yakışmış. öte yandan serenay, tören günü bunun gerçek olmadığını söylemiş. kürk gurmesi değilim ama bahsedilen kürk ile serenayın giydiği kürk aynı değil gibi; zira serenayın boyu uzun (175’miş). görselde “gerçek” diye paylaşılan kürk midiboy; boylu boyunca bir kürk değil.
ben de tam tersi düşünüyorum. gerçek hayatında neyi tercih eder, bilemem tabii ama tepki alacağını da bilecek kadar ünlü biri.djfg giyip de böyle bir törene katılmaz.O sahte giymez bence
Peki canim neden bir kürke 10 milyon versin ? Sahte iseben de tam tersi düşünüyorum. gerçek hayatında neyi tercih eder, bilemem tabii ama tepki alacağını da bilecek kadar ünlü biri.djfg giyip de böyle bir törene katılmaz.
Üç daire mi ? Van da bile 5 milyondan başlıyor daireler10 milyona esenyurttan 3 daire alırım.
İşte bu yüzden Allah biliyor da bana para vermiyor
10M olarak gösterilen kürk ile aynı olduğunu düşünmüyorum zaten dedim ya serçiko.lkdjgf fiyatı da gerçek olması da asparagas olabilir yani.Peki canim neden bir kürke 10 milyon versin ? Sahte ise
Açıklama yapmadan inananam serenaya kutup ayıları kalmıştı bi ahahaha10M olarak gösterilen kürk ile aynı olduğunu düşünmüyorum zaten dedim ya serçiko.lkdjgf fiyat da gerçek olması da asparagas olabilir yani.
ilk yorumumda dedim bunu..... napsın daha... faturasını mı paylaşsın?ljhghnAçıklama yapmadan inananam serenaya kutup ayıları kalmıştı bi ahahaha
ilk yorumumda dedim bunu..... napsın daha... faturasını mı paylaşsın?ljhghn
iki dakikalık videoyu bile bitirmemiş ya.djfhd sonunda soruyorlar gerçek olup, olmadığını. o da iki kere olmak suretiyle gerçek olmadığını beyan ediyor.Ne demiş ki burda evim demis bir kere yaptim titizim zevkli bir mimarim var vs vs![]()
Canim sonuna kadar izledim dur bir daha izleyimiki dakikalık videoyu bile bitirmemiş ya.djfhd sonunda soruyorlar gerçek olup, olmadığını. o da iki kere olmak suretiyle gerçek olmadığını beyan ediyor.