Mecburen izledim. Az çok mimikleriyle neyi taklit ediyor anladım.
Manavgat'ta bir Pavyon'a gitmiştik meraktan. Çok şeyler duyduğumuzdan elimiz daim popomuzdaydı. Arka cepte cüzdan var. Çok sıkıcıydı. Diğer masadakiler istek şarkısı nedeniyle kavga ettiler, biz çıktık, döndük.
Bir de memlekete döndüğümde arkadaşlarla gittik. Şarkıcı iyiydi ama bizden başka kimse yoktu. Yine sıkıcı bir ortam. Bir kaç da kadın vardı. Bakmasam ayıp olur, haklarında ne düşündüğümü anlarlar diye düşündüm. Allah günah yazmasın ama gerçekten çok çirkindiler. Bir de onlara bunun için para ödeyene kim ne desin. Ankara'da ortam farklıdır eminim.
Bir ara o ortamı canlı yayınlayan bir Kanal vardı. Dizideki dansın ötesine gidiyorlardı müşterilerle.
Bu işi yapan kadınlara gelirsek, farklı köleleştirme yöntemleri var. İlk olarak tüm güveneceği dallar kesiliyor ve en son darbe olarak onurları, gururları, namusları yıkılıyor. Tecavüze uğruyorlar. Öyle bir kadına aşık olan bir saftirikten duydum kadına uygulanan olayları. Kimse o işi gönüllü yapmıyor.
Dizide de yine bir Gavat koca var, Manajerlik yapan. Yönetmen ortama hakim diyebilirim.