sevdiklerini kaybetmenin acısı büyüktür onarılmaz boşluklar olur hayatınızda misal az önce andık rahmetli babaannemi ah olaydı da sunu bunu yapaydı diye bazı seyler vardır onları sadece o sevdiklerimiz yapar mesela lokma tatlısı ne zaman görsem içim kıyılır babaannem kadar lezzetli ve tüm mahalleye yetirecek şekilde yapanını görmedim henüz bu ölümün olmasının kötü yanı eş ruhunuz en değerliniz gider ve sizin elinizden ardından dualar savurmak dışında hiç birşey gelmez
gelelim ölümün olmasının iyi yanına dünya nufusu malum ve milyarlarca yıllık evrene nasıl sığışacaktık ????
tüketim peki dünyanın içine etmiş durumdayız zaten daha beter koşullarda olmak demek ee ne demiş atalarımız nerce cokluk orda b.kluk
rabbimin düzeni yerli yerinde hikmetinden sualde olmaz ölüm acısı zorda olsa rabbim insan oğluna alışmayı unutmayı vermiş zaten alışıyorsun unutuyorsun aklına geldikce yüreğin sızlasada ...
gelelim ölümün olmasının iyi yanına dünya nufusu malum ve milyarlarca yıllık evrene nasıl sığışacaktık ????
tüketim peki dünyanın içine etmiş durumdayız zaten daha beter koşullarda olmak demek ee ne demiş atalarımız nerce cokluk orda b.kluk
rabbimin düzeni yerli yerinde hikmetinden sualde olmaz ölüm acısı zorda olsa rabbim insan oğluna alışmayı unutmayı vermiş zaten alışıyorsun unutuyorsun aklına geldikce yüreğin sızlasada ...