Ölümden Korkarmisiniz.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

ölümden Korkarmisiniz.

• Evet Korkarim

Kullanılan: 2 25.0%
  • Hayir takmam

Kullanılan: 4 50.0%
  • ne farkeder ha korkmusum ha degil

Kullanılan: 1 12.5%
  • at'in ölümü arpadan olsun

Kullanılan: 1 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
Ölümden korkmak zaten korkunun sebebiyati.
Seleksiyon icin gecerli.

Buna guzel bir şarki ile cevap veriyim.

@Süreyya hanımsız bir yaşam beni korkutuyor :) abartmayalım lütfen..
Öldükten sonra yapılan cenaze işlemleri de saçma, beni çöpe atsınlar öldükten sonra. Ölüm bir son ve her şeyin bittiği an. İskandinav birinin sözü diye hatırlıyorum ve "ölüm sıra vermektedir" diyor. Birileri ölüyor, birileri doğuyor.

@Süreyya hanımsız bir yaşam beni korkutuyor :) abartmayalım lütfen..
Öldükten sonra yapılan cenaze işlemleri de saçma, beni çöpe atsınlar öldükten sonra. Ölüm bir son ve her şeyin bittiği an. İskandinav birinin sözü diye hatırlıyorum ve "ölüm sıra vermektedir" diyor. Birileri ölüyor, birileri doğuyor.
Cok sevgili Run.
Talebinizde hakli olabilirsiniz zira naşinizin yerinin belirliligi geri kalan sevdikleriniz icin bir teselli olacaktir.
Yani cesedinizin yeri ile sevenleriniz teselli bulacak.
Yoksa ölünün isine yaramiyor bir mezar.

Ayrica hakkimdaki düsünceleriniz beni simartiyor.Lütfen yapmayiniz.

Babam korktu mu acaba..
Bizi göremedi.
Morgta görmeye gittiğimde gözleri açık bana gülümsüyordu. Korkmamıştır sanırım.
Bunu mayıs ayından beri düşünüyorum...
Kendime gelirsem, korkuyorum. Bana bir şey olursa anneme kim sahip çıkacak. Yürüyebilecek mi..
Çok korku ve endişe verici ama...
Gerçekten öldüğünde gülüyor muydu .çok güzel babam hangi iyi işleri davranışları vardı

Babam korktu mu acaba..
Bizi göremedi.
Morgta görmeye gittiğimde gözleri açık bana gülümsüyordu. Korkmamıştır sanırım.
Bunu mayıs ayından beri düşünüyorum...
Kendime gelirsem, korkuyorum. Bana bir şey olursa anneme kim sahip çıkacak. Yürüyebilecek mi..
Çok korku ve endişe verici ama...
Imanli.ölenler guler bi hali olurmuş

Ölümle burun burunayız artık ve hiç bu kadar yakın olmamıştı belki de...
Ölümün kendisinden değil ancak nasıl bir ölüm şekli ile karşılaşacağımdan elbette korkuyorum.

Ölümün bir son olduğuna inanmıyorum açıkçası kend1 hür düşüncem tabi bu,

Maalesef ki hayır,birçok kez kıyısından dönerek provasını yapmamdan mütevellit olsa gerek.

Aslında korkuyorum, bilinmezlik korkutuyor.
Ama bir yandan da büyüdükçe ve kayıplar yaşadıkça acaba tekrardan görür müyüm heyecanı oluyor.
Korkum biraz da şeyden ötürü, ya yaptığım hatalar-günahlar yüzünden tekrar görme şansını kaçırırsam ve bu tamamen benim hatam yüzünden olursa diye.
tiktokta şu akım vardı bi ara, aklıma gelip duruyor istemsiz. Böyle şeyler gördükçe de korkum azalıyor ama tabi herkes gibi korkuyoruz.

Ölümden korkmuyorum ama evli olsaydım yine kendim için değil de arkamda bırakacaklarım için korkardım. Ölüm haktır, düşünsenize ölümsüz olduğunuzu ve hayatınız boyunca olmayacak bir hastalık illetiyle uğraştığınızı.. O yüzden ölüm haktır. Ölüm belki de kurtuluştur. Hiç kimse doğumdan önceki hayatı hatırlamaz bilmez, belki de doğmaktan korkmuşuzdur. Ama doğduktan sonra ölmekten korkuyoruz. Velhasılı kelam; bence insanlar ölmekten ziyade belirsizlikten korkuyor.

nasıl öleceğimi bilsem ve eğer sevmediğim bir şekilde öleceksem korkarım
gerçekleştirmek istediğim bir iki hayalim var bunlardan önce ölürsem korkarım
yeğenlerimin üniversite okuyup güzel bir şeyler yaptıklarını görmeden ölürsem korkarım
hep bir zaman meselesi yani erken ölmekten korkarım
bir tek bilmediğim bir anda gelen acısız ölümden korkmam

Geri