Ölümden Korkarmisiniz.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

ölümden Korkarmisiniz.

• Evet Korkarim

Kullanılan: 2 25.0%
  • Hayir takmam

Kullanılan: 4 50.0%
  • ne farkeder ha korkmusum ha degil

Kullanılan: 1 12.5%
  • at'in ölümü arpadan olsun

Kullanılan: 1 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
:karışık: olumden korkarmisiniz olum size ugramadan siz olume gidin...:aeg:

Korkardım evvelden ama artık son değil başlangıç gördüğüm için , geçti.

Ölümden korkacak bir şey yok da ölürken bir şey yapamazsın ya..Acı çekersin..Mesela yanarak ölmek..Boğulmak..Çok kötü..Biri kafama göğüsüme sıkacak olsa korkmam ölücem diye ama dediğim gibi ölüş şekli önemli olan.

Kulluğumu layıkıyla yapamadığımın bilincinde olduğum ve bu bilinçte olmama rağmen nefsime galip gelemediğim için korkuyorum.

Benim inancimda Allah korkusundan başka bir korku yok .

Hayır, korkmuyorum. Çünkü felsefem insanlığa ölümü öğretiyor. Yokluk değil, varlık benim sıkıntım.

Ateist ölümden korkmaz. Ölüm hicliktir. Sen varsan ölüm yok. Ölüm varken sen yoksun. Yani ışık ya açıktır ya kapalı. Doğmadan önce neredeydin? Öncene ait bi hatıran var mi, yok. Ölünce de öyle olacak. Hiç olacaksin. Yok olacaksın.

Ama ölememek...o çok korkunç

Ama inanan için öyle mi? Cehennemi var kabir azabı var münker var nekir var.. var da var.

Elbet bir gün öleceğiz, yarına çıkacağımız belli değil.. Allah ölümün de hayırlısını versin.. Korkmak değil de ardımda bırakacaklarıma üzülmek benimkisi.. :bero:

Aklıma Cem Yılmaz'ın kızılderililer tarafından soyulduğu sahne geldi...

Korkmuyorum diyen dibine kadar yalan söylüyor. Ha kaçış varmı? Asla hayır!!!

Kesinlikle korkmuyorum fakat nasıl öleceğim konusunda endişeliyim yani aniden ölüp gitmek isterim.

Deneyimlemediği haliyle bilmediği ölümden değil, üzerine anlamlar inşa edilmiş ölüm olgusundan korkar insan. Genellikle ögreti mensuplari.
E ama aslında "bilmediğinden" korkması beklenmez miydi? Yani o kadar korkunç efsanelerle bezenmiş ki salt bilinmezlik korkusunu katlayarak arttirmislar mi demeye getiriyorsun

Geri