Ölüm Orucunun 288’ci gününde öldü.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
CC7EAC7B-A01B-42BE-9AFE-0668ABF526EE.jpegGrup yorumun sanatçısı helin bölek 288 günlük ölüm orucunun sonunda hayatını kaybetti allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun derdim islamcılarla ülkücüler alınır en iyisi ışıklar içinde uyu diyelim karanlık utansın bari ..CC7EAC7B-A01B-42BE-9AFE-0668ABF526EE.jpeg

Talepleri görmezden gelindi, kimse ses çıkarmadı. Adil yargılanmak istediler sadece, gizli tanık adı altında insanların hapislere atılmasına karşı çıktılar. 288 gün direndi ve çok üzücü durum.
Foruma kafa dağıtmaya girmiştim burada da çıktı karşıma, direnmeye devam. Umarım İbrahim Gökçek yaşar, onun da durumu kritik.

Allah rahmet eylesin üzücü. Ancak malesef ölüm orucunun günümüzde hiçbir hükmü yok. Kimse sesinizi duymuyor ve görmüyor. Bir insanın kendisini görmeyen ve duymayanlara sesini duyurmak için ölmesini ve etrafının buna seyirci kalmasını anlayamıyorum. Karşınızdaki sağır. Ve hiçbir şey değişmeyecek. Bazı insanlar ölüm gününde anacak, birkaç slogan atacak-hatta belki atamayacak- ve sen öldüğünle kalacaksın. Bu tür solculuk artık dünyanın çok gerisinde. Umarım diğer arkadaş biran önce sağlığına kavuşur.

• Beğen
Tepkiler: 00
Canım Yabani

toplumsal meselelere kendi pencerenden değinip bizi aydınlatman çok hoş

Fakat senin inanmadığın dine ben inanıyorum
Her açtığın konuda özellikle dine gönderme yapman hoşuma gitmiyor
ortak bir alan sonuçta senin inançsizliğina nasıl saygı gösterliyorsa sen de aynı hassasiyeti inanan insanlar için göstermen etik olur

paylaşim için teşekkür ederim

Işıklar içerisinde yatsın, umarım bu tür ölümler son bulur.
Keşke bu yolu seçmek yerine inadına yaşayıp mücadele etmeyi tercih etseydi daha iyi olurdu. No dönem gerçekten çok kötü bir dönem. Karşımızda iktidarı elinde tutmak adına, yandaşları korumak ve onlara devleti peş keş yapmak adına elindeki tüm imkanları kullanan bir adam var. Biliyoruz ki o adam kendi çıkarları uğruna 15 Temmuzun dahi oluşmasının temel taşlarını attı, yüzlerce insanın ölümüne, yaralanmasına ve ülkenin milyarlarca dolar maddi zarara uğramasına sebep oldu, gene kendi siyasi çıkarları doğrultusunda Suriye bataklığına girerek yüzlerce askerin şehit olmasına, yaralanmasına,..... sebep oldu,....
Bu kadar tahribat yapan birisi hakkını arayan, adaletli yargılanma isteyen,.... birisinimi ciddiye alacak, ölüm orucunu durduracak adımlar atacak?
Yazık oldu keşke bu yolu seçmeseydi.

Canım Yabani

toplumsal meselelere kendi pencerenden değinip bizi aydınlatman çok hoş

Fakat senin inanmadığın dine ben inanıyorum
Her açtığın konuda özellikle dine gönderme yapman hoşuma gitmiyor
ortak bir alan sonuçta senin inançsizliğina nasıl saygı gösterliyorsa sen de aynı hassasiyeti inanan insanlar için göstermen etik olur

paylaşim için teşekkür ederim
Çiğdemciğim islamı karaladığım yokta ama islamcıların hiç kimseye saygısı yok sosyal medyada çok ağır laflar kullanıyorlar islam terbiyesi hoşgörüsü bu mu benim İslami konularım Kuran’a dayalıdır hayal ürünüm değil yani anladın

Kur'an ı mı okuyorsun? Kur'an hakkında yorumları mı okuyorsun da, İslam hakında Kur'an a dayalı yorum yapıyorsun @Yabani ?
Her zaman kaynak önemli. Yanlış kaynaktan yanlış bilgi edinirsin.

"İslami konularım Kuran’a dayalıdır hayal ürünüm değil yani anladın" Böyle yazmışsın.

"İslami konularım Kuran’a dayalıdır hayal ürünüm değil yani anladın" Böyle yazmışsın.
Yani açtığım konular öyle yoksa uydurmuyoruz dinden çıkartmayalım milleti umutları soğumasın böyle gelmiş böyle gitsin

❤️

Ekli dosyalar

• 424F1230-CB70-46E6-8B95-D9FDABF5A6DF.jpeg
    424F1230-CB70-46E6-8B95-D9FDABF5A6DF.jpeg
    126.9 KB · Görüntüleme: 5
Cok yazik, bir sonuc alamayacagini bildigi halde direndi, yazik gercekten baska birsey diyemiyorum.

Allah rahmet eylesin.

Çok üzücü
Bir o kadarda onurlu bir duruş.
Herkesin yapacağı bir eylem değil valla
Çok kişiye ilham olur
Mekanı cennet olsun

Allah herkesi it olmaktan korusun.

Işık dedin ya melnur ondan ateşi bol olsun dedim yahu

Işık dedin ya melnur ondan ateşi bol olsun dedim yahu
Öyle diyorsan zamanı gelip sen de bu dünyayı terk ettiğinde senin icin de şimdiden ışıklar içerisinde yat diyorum.
Birde Müslümanlığınla devamlı övünürsün, ölen düşmanın dahi olsa rahmet eyle dersin,...... ama gerçek yüzünüz hemen ortaya çıkıyor. Demekki sen daha o inandığın, daha doğrusu inandığını iddia ettiğin, dinin gereğini yapmıyorsun,.....
Bir daha kalkıp yok benim dinim bu kadar iyi, herkesi kucaklar, .... falan safsatası söyleme. Bunu ancak dinin şartlarını yerine getiren birisi söyleyebilir ama sen ve senin gibiler asla. Sen inançlı biti değil dinci birisin.

Son düzenleme:
Kusura bakma dinde ölüm orucu yok, bu bir intihardır. Allahın rahmetinden sual olunmaz ama, intihar edenin akıbeti bellidir.

Kusura bakma dinde ölüm orucu yok, bu bir intihardır. Allahın rahmetinden sual olunmaz ama, intihar edenin akıbeti bellidir.
Kimin nasıl ölmesi gerektiğine sen karar veremezsin ve kim, nasıl, neden,.... ölürse ölsün arkasından böyle konuşulmaz hele hele kendisini inançlı, dindar olarak niteleyenler asla böyle konuşmaz. Senin ne olduğunu, gerçek yüzünü kendin yazdıklarınla belki ediyorsun.

Geri