Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çiğdemciğim islamı karaladığım yokta ama islamcıların hiç kimseye saygısı yok sosyal medyada çok ağır laflar kullanıyorlar islam terbiyesi hoşgörüsü bu mu benim İslami konularım Kuran’a dayalıdır hayal ürünüm değil yani anladınCanım Yabani
toplumsal meselelere kendi pencerenden değinip bizi aydınlatman çok hoş
Fakat senin inanmadığın dine ben inanıyorum
Her açtığın konuda özellikle dine gönderme yapman hoşuma gitmiyor
ortak bir alan sonuçta senin inançsizliğina nasıl saygı gösterliyorsa sen de aynı hassasiyeti inanan insanlar için göstermen etik olur
paylaşim için teşekkür ederim
Ne alakaKur'an ı mı okuyorsun? Kur'an hakkında yorumları mı okuyorsun da, İslam hakında Kur'an a dayalı yorum yapıyorsun @Yabani ?
Her zaman kaynak önemli. Yanlış kaynaktan yanlış bilgi edinirsin.
Yani açtığım konular öyle yoksa uydurmuyoruz dinden çıkartmayalım milleti umutları soğumasın böyle gelmiş böyle gitsin"İslami konularım Kuran’a dayalıdır hayal ürünüm değil yani anladın" Böyle yazmışsın.
Öyle diyorsan zamanı gelip sen de bu dünyayı terk ettiğinde senin icin de şimdiden ışıklar içerisinde yat diyorum.Işık dedin ya melnur ondan ateşi bol olsun dedim yahu
Kimin nasıl ölmesi gerektiğine sen karar veremezsin ve kim, nasıl, neden,.... ölürse ölsün arkasından böyle konuşulmaz hele hele kendisini inançlı, dindar olarak niteleyenler asla böyle konuşmaz. Senin ne olduğunu, gerçek yüzünü kendin yazdıklarınla belki ediyorsun.Kusura bakma dinde ölüm orucu yok, bu bir intihardır. Allahın rahmetinden sual olunmaz ama, intihar edenin akıbeti bellidir.