Ölüm Makyajı / YAKINDA

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çalışmalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet arkadaşlar... Bir kaç haftadır sizlerden uzağım. bu süre zarfı içinde, planını uzun zaman önce yaptığım ama çalışmalarına henüz başladığım roman projesiyle meşguldüm. Şimdi ise sizlere bu eseri duyurmaktan kıvanç duyuyorum.

Sevgili ForumBahane sâkinleri ve Okurseverler;

Kendi kalemimle satırlara yansıttığım bu eser ilk profesyonel çalışmam olacaktır ve bu eseri bu foruma armağan ediyorum. Beni seven, sayan, bana samimiyetle yaklaşan bu forum ailesine çam sakızı çoban armağanıdır. Umarım sever ve merakla okursunuz.

SAYGILARIMLA / DEM

ÖN KAPAK​
l_m_Makyaj_n_Kapak.png

ARKA KAPAK
l_m_Makyaj_Arka_Kapak.png

ESER ADI: Ölüm Makyajı
YAZAR: Dem
Tür: Polisiye - Korku
Kategori: Profesyonel
Yayın Tarihi: 1 Kasım 2013

Eser Hakkında:

Yakınlarında birileri ölüyordu ve hepsi birbirinden güzeldi. Bu onun suçu değildi ama onun sorumluluğundaydı. Bedel git gide büyüyordu ve artık hedef kendisiydi. Kimseye güvenemezdi. Şüphe, ölümü seviyordu!

Vay sıkıcı olan roman piyasasına bir devir açmaya geliyorsun demek :) hayırlı olsun allah utandırmasın.

Senaryo ve kurgu hazır. Bölüm çalışmaları da en kısa sürede başlayacak. Eseri tek başlık altında; Bölüm bölüm, sayfa sayfa yayınlamayı düşünüyorum. Yorumlar için ayrıca bir başlık olursa pek güzel olur. Bu konuda da yönetimden destek beklemekteyim. Çok güzel bir çalışma olacağını ve beğeneceğinizi umuyorum. Buradan tekrardan tüm forum âlemine duyurulur.

EmRe, !!aLPaCiNo!!, <0²,*Asİ-yÜrEk*, -Hilal, Akın, Amy, AnatoLy, androidtr, Arantir, Ask-i-LaL, Asr.+, Bahar, Bâtın, Beauty+, [MENTION]BitmeyenKahve[/USER] By_FaLCoN, CastieL, ÇiMeN+, cingene, Clever, Dila, DuaL, Elif+, eLLya, EmiR, eski_toprak, Eugène, Farz-ı MisaL, Fasl-i Mavi, FeNeR1907, feveran, Freyja+, FİLOZOF, GabrieL, GüLSe+, Hacı, Heяa, HeavenLy, heLen, Hüma, ide@list, iNNocent, Kaan, Kaiken+, KaRaMeLiM, KaranLIK, Katre-i Matem, keroLayn, KEZMAN, Kunduz, Kırmızı, KöLe, Leia, Lôîren, Maria Puder, Myself, Mısra+, Nicksiz, paradise, PAŞA TORUNU+, Perii+, Pitre, potterhead, resistance, Rhea', Rock, Roza jackson, Rüya Perisi, sally, Scope, Senseless, She`, Sükût, TATLI, tungatigin, TöVBeLi, Ukala Sözler+, Vaveylâ, XfenerbahçeX, Z3yn3P, _Tuğba_

Ben okurum, başka işim gücüm yok zaten. Güzel bir konusu varmış gibi geliyor, anlatımın da konusu kadar güzel olacaksa kesinlikle takipçin olurum.
Emeğine sağlık, bu arada Ölüm Makyajı ismini çok sevdim. Hayırlı olsun. (:

Merak ettim bekliyor olacağım:)

Hayırlı olsun kolay gelsin :)

Dem sabirsizlikla bekliyorum ve acayip merak ettim :p
Bu tarz kitaplar okuyorum zaten, umarim begendigim yazarlar kervanina sende dahil olursun :p

Kolay gelsin :hi:

Cok yönlü ve kalemi kuvvetli kişileri her zaman takdir etmisimdir
Hayırlı olsun murekkebiniz tukenmesin...

Konu Serbest Kürsüde uygun olmadığı için Forumbahane Serüvenleri bölümüne taşınmıştır.

Ben zaten diger romani da elimden geldigince takip etmistim, üyelere ait olan her konuya merakliyim. Bekliyoruz.

Süpermiş yahu tam benim sevdiğim konular bunlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri