A
Aşka Sıfır
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Evet arkadaşlar... Bir kaç haftadır sizlerden uzağım. bu süre zarfı içinde, planını uzun zaman önce yaptığım ama çalışmalarına henüz başladığım roman projesiyle meşguldüm. Şimdi ise sizlere bu eseri duyurmaktan kıvanç duyuyorum.
Sevgili ForumBahane sâkinleri ve Okurseverler;
Kendi kalemimle satırlara yansıttığım bu eser ilk profesyonel çalışmam olacaktır ve bu eseri bu foruma armağan ediyorum. Beni seven, sayan, bana samimiyetle yaklaşan bu forum ailesine çam sakızı çoban armağanıdır. Umarım sever ve merakla okursunuz.
SAYGILARIMLA / DEM
ARKA KAPAK
Yakınlarında birileri ölüyordu ve hepsi birbirinden güzeldi. Bu onun suçu değildi ama onun sorumluluğundaydı. Bedel git gide büyüyordu ve artık hedef kendisiydi. Kimseye güvenemezdi. Şüphe, ölümü seviyordu!
Sevgili ForumBahane sâkinleri ve Okurseverler;
Kendi kalemimle satırlara yansıttığım bu eser ilk profesyonel çalışmam olacaktır ve bu eseri bu foruma armağan ediyorum. Beni seven, sayan, bana samimiyetle yaklaşan bu forum ailesine çam sakızı çoban armağanıdır. Umarım sever ve merakla okursunuz.
SAYGILARIMLA / DEM
ÖN KAPAK
ARKA KAPAK
ESER ADI: Ölüm Makyajı
YAZAR: Dem
Tür: Polisiye - Korku
Kategori: Profesyonel
Yayın Tarihi: 1 Kasım 2013
Eser Hakkında:
YAZAR: Dem
Tür: Polisiye - Korku
Kategori: Profesyonel
Yayın Tarihi: 1 Kasım 2013
Eser Hakkında:
Yakınlarında birileri ölüyordu ve hepsi birbirinden güzeldi. Bu onun suçu değildi ama onun sorumluluğundaydı. Bedel git gide büyüyordu ve artık hedef kendisiydi. Kimseye güvenemezdi. Şüphe, ölümü seviyordu!