Ölüm Makyajı / YAKINDA

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çalışmalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KARAKTER KADROSU

Nilay Nurol -[BAŞROL] = SAVCI

Rasim Derinkoy = Nilay'ın sevgilisi

Rüştü Yanaroğlu = Nilay'ın yakın komşusu

Cansu Pekten = Nilay'ın en yakın dostu

Hakan Latifçe = Mit Müsteşarı

Yavuz Mirzahan = Mit Genel Sekreteri

Aykut Doğubeyazıt = Baş Savcı

Kubilay Efsun = Emniyet Müdürü

Fatih Sezer Çöldeşen = Baş Komiser

NOT: Eserde geçen kişi ve olaylar tamamen hayâl ürünü olup, gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur!

Romana biraz daha zevk ve ilgi katmak adına yeni bir fikrimi sizlerle paylaşmak istedim. Şöyle ki;

Açıklanmış karakter listesindeki isimlerden biri olup, romanda yer almak isteyenler olursa bana PM ile ulaşabilirler. Bu şekilde hangi karakteri kimin canlandırdığını buradan foruma duyurmuş oluruz.

NOT: Romandaki karakterlerden biri olmak isteyen arkadaşlarımızın gerçek fiziki ve rûhi özelliklerini, karakterlerin çoğunun yaşının büyük olması sebebiyle pek tutmayacağını ve bütün karakterlerin tamamen benim hayâl dünyam ile şekilleneceğini belirtmek isterim.

EmRe, !!aLPaCiNo!!, <0²,*Asİ-yÜrEk*, -Hilal, Akın, Amy, AnatoLy, androidtr, Arantir, Ask-i-LaL, Asr.+, Bahar, Bâtın, Beauty+, [MENTION]BitmeyenKahve[/USER] By_FaLCoN, CastieL, ÇiMeN+, cingene, Clever, Dila, DuaL, Elif+, eLLya, EmiR, eski_toprak Farz-ı MisaL, Fasl-i Mavi, FeNeR1907, feveran, Freyja+, FİLOZOF, GabrieL, GüLSe+, Hacı, Hera, HeavenLy, heLen, Hüma, ide@list, iNNocent, Kaan, Kaiken+, KaRaMeLiM, KaranLIK, Katre-i Matem, keroLayn, KEZMAN, Kunduz, Kırmızı, KöLe, Leia, Lôîren, Maria Puder, Myself, Mısra+, Nicksiz, paradise, PAŞA TORUNU+, Perii+, Pitre, potterhead, resistance, Rhea', Rock, Roza jackson, Rüya Perisi, sally, Scope, Senseless, She`, Sükût, TATLI, tungatigin, TöVBeLi, Ukala Sözler+, Vaveylâ, XfenerbahçeX, Z3yn3P, _Tuğba_
' λµяa Alaz Arda CeZa Nevra Sardunya Sonya

korku benim alanim (: simdiden sevdim hadi bakalim

Cansu Pekten = Nilay'ın en yakın dostu

mümkünse.

Cansu Pekten = Dila

Tamamdır
new042_gif.png

Hadi ya pek iyi olmadı ama sağlık olsun Dem bir bildiğin vardır dostum sağlık olsun

Tüh çok üzüldüm. Beni etiketlemezseniz sevinirim.

Tühh yaa , napalım artık kitapçılardan başka roman bakcaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri