Ölmüş bir insana iyi ki ölmüş der misiniz?

P
  • Kullanıcı Phoibos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Bir insan öldüğünde, "iyi ki ölmüş" der misiniz?

• Evet. İyi ki ölmüş.

Kullanılan: 10 55.6%
  • Hayır. Nihayetinde insandır.

Kullanılan: 8 44.4%

• Kullanılan toplam oy
    18
Bir kadına aşağılık ithamlarda bulunup, insanlara iftira atsa bile, o insan ölürse "iyi ki ölmüş" der misiniz?

Esin kaynağımın cümlesini hiç bozmadan aktardım.

O açıdan dediğim olmadı ancak hastalıktan dolayı çok sıkıntı ve eziyet çekmişler için derim. ''İyi ki öldü, kurtuldu.''

bir gazeteci vardı çocuk istismarından içeri atıp sonra salmışlardı sanırım, ölünce geberdi yav... demiştim
normal yani denebiliyor

Derim. Ama çok nadir derim. Büyük hainlik yapmıştır veya sübyancı, tecavüzcü gibi haysiyetsiz biridir öyle derim. Yoksa gerisi beni ilgilendirmez.

Yaşarken yaşattırdığı ve yaşamayı seçtiği karakterle alakalı bir durum , Ölen kişi hak ettiğine inanıyorsan bence söylenir.

Ananemin annesi girtlak kanserinden oldu, 3 ay boyunca gozumuzun onunde eziyet cekerek. Oldugune iyi ki oldu dedik evet.

İyi ki öldü denmez de, öldü kurtardı denir bizde. Son zamanları acı ve izdirap çeken yaşlı hastalara derim. Öyle demekte uygun mu hiç bilmiyorum, ama inanlar için son dönemin izdirapli olması günahlarına kefarettir derler, buda doğru mu acaba. Sormak lazım ehline...

neden kurtulmuş ! diye sitem ederim aslında kötü biriyse

Demem Allaha havale ederim mevlam cezasını verir diğer tarafda....

Demem. Hastaysa ve ızdırap çekerek öldüyse Allah kurtarmış derim. İnancıma göre çekilen her hastalık ve ızdırap günahlara kefarettir çünki. Ölen bir suçluysa hatta aşağılık derecedeyse yine demem çünkü ya bu dünyada ya da gittiği yerde hesabı illa kesilecektir diye düşünüyorum. İyiki ölmüş çok canice ve insanlık dışı bence.

suriye ırak filistinde insanların üstüne bomba yağdıranlara rahmet okumam mesala Türkiyede özellikle güneydoğuda hem kürtlere hem türklere virüs olmuş pkk ypg pyd gibi unsurların üyelerine sempatizanlarına sırt sıvazlayıcılarına rahmet okumam mesala İslam maskesi takmış insanları yanlışa yönelten din tüccarlarına rahmet okumam mesela belirli bir millete dine ırka saldıran ağzı salyalı kuduz köpeklere rahmet okumam mesala

Hirsizlik yapan, haram yiyen, tecavuzculere cocuk katillerine ulkeyi kuran ve namusunu borclu oldugu adama iftiralar atan ve bir kadini ulusal bir kanalda asagilayip "meger evlilik disi" cocuk yapmis diyerek agzinda salyalarla konusan birisine iyi ki olmus derim.

Bunun disinda onuru ile yasayan kimse icin bu cumle kullanilmaz.

Nasil yasarsan oylr olursun

La ne adamsın ya her tartıştığınız konuda konu açıyorsun :asd:

Evet derim

Şimdi Özgecan Aslan ın katili öldü diye üzüldüm mü diye bir sorun isterseniz

Sorry but, "demem" not realistic kullanılarak gönderildi

içimden geçirdiğim oluyo evet dünya bi pislikten kurtulmuş diyorum bazen

Geri