Ölen birini geri getirme şansınız olsa kimi geri getirirdiniz?

Konu sahibi son olarak 598 gün önce görüldü

• Annem

Kullanılan: 0 0.0%
  • Babam

• Kardeşim

• Çocuğum

• Dedem

• Babaannem

• Anneannem

• Kullanılan toplam oy
    4

Kendimi. Gençliğimi, güzelliğimi, umutlarımı, yaşlarımı.
Ruhumu falan. İçim ölmüş çürüyor resmen.
Neyse hiç ciddiyet havamda değilim.

anneannem dedem

Fakat buna benzeyen soru vardı sankı

Mecidiyeköy avm önünde
yolumu anketör kesmiş gibi

Naruto shippuden - kabuto (edo tensei)

Giden geri gelmek istiyor mu bakalım? Hiç kimseyi geri getirmek istemem.

• Beğen
Tepkiler: Aze
"çocuğum" diye bir şık var orda. Nasıl elin gitti de şıklara ekledin onu

• Beğen
Tepkiler: Aze
Bireysel alanımda hiç kimseyi geri getirmeyi istemedim, yaşam yaşanılması gereken veyahut bir lüks değil-dir.
Eskiden hasbihal etmek için sevdiğim filozoflar ile tanış olmayı istediğim oldu lakin bu fikri de kustum kendimden. Örneğin sevgili Nietzsche'ye dair olan icsel bağım muhtemelen bir gün benim de bir ata sarılıp hüngür hüngür ağlayabileceğim ihtimalini bilmemden ve akabinde benim ancak histerik olarak etiketlenmemle sonuçlanacağından kaynaklı bir durum. Şimdi o yaşıyor olsa yalnızca ifadelerinin gücüne saygi duyup çekileceğim bir isim olacak. Ağlama duvarlarımın yıkılmasına gerek yok, o çok sevgililer kelime düzleminde kalsinlar hayatimda ki bir şeylere tutunabileyim )

Dedem, geri getirebilmek düşüncesi bile ne güzel..Dedemi ortaokula giderken yitirdim. Kaydetmeden evvel o kısacık ömrüme öyle bir dokundu ki onunla daha uzun vakit geçirmeyi çok isterdim. Vefatından evvel 10 yıl kadar âma yaşadı. Ve onun görmediğine hiçbir zaman ikna olmadım. İsyanına da hiçbir zaman tanık olmadım.. Çok şey öğretti bana ve eminim ki bugün hayatta olsaydı bir o kadar daha çok şey öğrenirdim ondan..

• Beğen
Tepkiler: 0
Geri