Olduğu yerde uyuyan insan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Nerenizden salladınız bilmiyorum ama Van kalesi van kedisi diye bir otobüs firması yok …. Kıskançlığın bu kadarı yani… kjkjkj neyseki aranızda bir Van lı var ve kamuoyunu aydınlatacak….

VAN GÖLÜ ….. arkaarşlar…:D
Bindiğim firma van kalesi turizm. Neresi sallamasyon kız bindiğim firma işte benden iyi mi bileceksin aaaa... Adından tam emin değildim o yüzden van ile alakalıydı dedim buldum netten şimdi var işte.... Memleketi kötülemek için demiyoruz ya allam yareppimmm oku oku....

Adsız.png

yorgunluk hastalık olabilir

Bindiğim firma van kalesi turizm. Neresi sallamasyon kız bindiğim firma işte benden iyi mi bileceksin aaaa... Adından tam emin değildim o yüzden van ile alakalıydı dedim buldum netten şimdi var işte.... Memleketi kötülemek için demiyoruz ya allam yareppimmm oku oku....

Ekli dosyayı görüntüle 105270
Ben neden bilmiyorum bunu çok aip khkhjg utandım gidiyorum bişey diyon mu kjkhkgkg

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Aşırı şekilde imrendiğim kişi.

Sıklığı da göz önünde bulundurularak narkolepsiden şüphelenilebilir.

ay, mümkün değil. rahatlık ararım. ki ben, kulak tıkaçsız, uyku bantsız uyuduğum uykudan verim alamayan biriyim. ilk kez yatıya kaldığım evde bile uyuyamam.

2012’de firmamı açmıştım.7 gün,günde 16 saat çalışıyordum.her günde 4 saat yol git gel..böyle 3 ay durmadan çalıştık.projenin son gününde yaptığımız işi teslim edip gururlanacaktım..o gün uykuda kalmışım başka gün yokmuş gibi..

Geri