ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İstisnalar dışında kafamı yastığa koyduğum an giderim…ben yattığım yerde uyuyamıyorum, siz maşallah.....
Sen çok yanlış gelmişsin.Nalan kim
Gideyim o zmn….Sen çok yanlış gelmişsin.
Ben de gidiyorum. Bir şey diyor musun?Gideyim o zmn….
ksjd. rol çalmayın beyefendi, demiyomBen de gidiyorum. Bir şey diyor musun?
beğenmiyorsan uçaga bin, yallah...Otobüslerde rahat rahat uyuyanlara ayar oluyorum.... Horlamak ve değişik sesler çıkarmak.....
Geçen senelerde memlekete gitmiştik dönüş iş sebebiyle acil olmuştu bu sebeple uçak ve güvendiğimiz otobüs firmaları doluydu yer bulamadık.
Mecbur van kalesi mi van kedisi mi bir otobüs firması vardı, Allahım ne biçim otobüstü o rezillik sanki servis arabası gibi.
Otobüsün pislikliğini geçiyorum o başka bir hikaye. Yerde yatanlar mı dersin, ayağını benim koltuğa uzatıp uyuyan mı dersin sinirden ağlamıştım....
Her yerde lütfen yatak odanızdaki gibi uyumayın....Özellikle kamu alanlarında....
Doluydu... yaz sezonu... bi de acil dönüş olacağı için pahalı oluyordu baya....beğenmiyorsan uçaga bin, yallah...
van kalesine binmişliğim var ama hatırlamıyorum şimdi...Doluydu... yaz sezonu... bi de acil dönüş olacağı için pahalı oluyordu baya....
Van kalesi pişmanlıktır asla asla asla denk gelirseniz binmeyin... Çalışan varsa o firmada şikayet edeceklerse etsinler....
Firmada çalışan çocuk bize, abla bula bula bu firmayı mı buldunuz yorumları okumadınız mı hiç demişti ahahahahhdkjsd