Olduğu yerde uyuyan insan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
1737993157191.jpeg

Şöyle bişey yaşamadim ama kalabalık içinde çok uykum geliyor bazen kafami masaya koyup uyumuslugum var

Ayakta uyuduğum bile oldu.
Düşmeye ramak kala uyanmıştım.

Evde cin gibi iken dışarıda gözlerimi açamıyorum.

Benim başıma geldi böyle bir şey …..

hastahaneye çok erken bi saatte randevu almıştım neyse kargalar bokunu yemeden kalkıp hazırlandım düştüm yollara
Vaktinde de yetiştim bekle bekle dr yok ameliyata girmiş ben koltukta sızmışım dr gelmiş hasta almaya başlamış
Bana seslenmişler bi kaç kez tabi ben sizlere ömür :D ……. Sonra bi sesle irkildim etrafa bakınıyorum laa hastahane burası ben ne ara geldim ne ara sızdım anlık bi hafıza kaybından sonra toparlandım sekretere sordum dr geldi mi diye evet baya oldu size de seslendik yoktunuz dedi wq dedim içimden yanı başında sızmışım dürtsene laan kjkhkj

Bazen şirkette masaya kafamı koyup 15 dakikalık çay molasında bile kestirdiğim oluyo. Öyle iyi geliyor ki o uyku öyle ballı...

İki gün uykusuz kalmam lazım.Cok nadir böyle şeyler.Yatagim olmadan asla öyle ayakta uyuyamam.

Otobüslerde rahat rahat uyuyanlara ayar oluyorum.... Horlamak ve değişik sesler çıkarmak.....
Geçen senelerde memlekete gitmiştik dönüş iş sebebiyle acil olmuştu bu sebeple uçak ve güvendiğimiz otobüs firmaları doluydu yer bulamadık.
Mecbur van kalesi mi van kedisi mi bir otobüs firması vardı, Allahım ne biçim otobüstü o rezillik sanki servis arabası gibi.
Otobüsün pislikliğini geçiyorum o başka bir hikaye. Yerde yatanlar mı dersin, ayağını benim koltuğa uzatıp uyuyan mı dersin sinirden ağlamıştım....
Her yerde lütfen yatak odanızdaki gibi uyumayın....Özellikle kamu alanlarında....

Otobüslerde rahat rahat uyuyanlara ayar oluyorum.... Horlamak ve değişik sesler çıkarmak.....
Geçen senelerde memlekete gitmiştik dönüş iş sebebiyle acil olmuştu bu sebeple uçak ve güvendiğimiz otobüs firmaları doluydu yer bulamadık.
Mecbur van kalesi mi van kedisi mi bir otobüs firması vardı, Allahım ne biçim otobüstü o rezillik sanki servis arabası gibi.
Otobüsün pislikliğini geçiyorum o başka bir hikaye. Yerde yatanlar mı dersin, ayağını benim koltuğa uzatıp uyuyan mı dersin sinirden ağlamıştım....
Her yerde lütfen yatak odanızdaki gibi uyumayın....Özellikle kamu alanlarında....
beğenmiyorsan uçaga bin, yallah...

beğenmiyorsan uçaga bin, yallah...
Doluydu... yaz sezonu... bi de acil dönüş olacağı için pahalı oluyordu baya....
Van kalesi pişmanlıktır asla asla asla denk gelirseniz binmeyin... Çalışan varsa o firmada şikayet edeceklerse etsinler....
Firmada çalışan çocuk bize, abla bula bula bu firmayı mı buldunuz yorumları okumadınız mı hiç demişti ahahahahhdkjsd

Doluydu... yaz sezonu... bi de acil dönüş olacağı için pahalı oluyordu baya....
Van kalesi pişmanlıktır asla asla asla denk gelirseniz binmeyin... Çalışan varsa o firmada şikayet edeceklerse etsinler....
Firmada çalışan çocuk bize, abla bula bula bu firmayı mı buldunuz yorumları okumadınız mı hiç demişti ahahahahhdkjsd
van kalesine binmişliğim var ama hatırlamıyorum şimdi...

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Aze
Geri