Okyanusuna Kavuşamayan Balıklar

Konu sahibi son olarak 2389 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki gözümün çiçeği Hira'cığım,
Ne güzel kaleme aldın her şeyi.
Hikayeyi bilmeme rağmen okurken tekrar aynı heyecanı duydum :)
Zaman zaman güldümde :))))) (ayrıntıları bildiğimden)
Ahh benim biriciğim hep böyle umutlu,pozitif hayat dolu ol olur mu? Sen çok güçlüsün. Daha seninle haluk Levent konserine gidip hunharca eğleneceğiz :*
Kahkahasi, gülüşü ömre bedel canim arkadaşım.her şey gönlünce olsun.
seni çok seviyor ve öpüyorum.
Sevgilerimle

Son düzenleme:
iki gözümün çiçeği Hira'cığım,
Ne güzel kaleme aldın her şeyi.
Hikayeyi bilmeme rağmen okurken tekrar aynı heyecanı duydum :)
Zaman zaman güldümde :))))) (ayrıntıları bildiğimden)
Ahh benim biriciğim hep böyle umutlu,pozitif hayat dolu ol olur mu? Sen çok güçlüsün. Daha seninle haluk Levent konserine gidip hunharca eğleneceğiz :*
Kahkahasi, gülüşü ömre bedel canim arkadaşım.her şey gönlünce olsun.
seni çok seviyor ve öpüyorum.
Sevgilerimle

velevki, ben de sana boş değilim biliyorsun :ash:
Şaka bir yana, gönlümüz hep şen olsun. Hep iyi, hep huzurlu, hep kahkahalı kalalım.
Biliyorsun falımda hunharca Haluk, hunharca boyoz ve hunharca gezintiler çıktı. Şimdi onlar düşünsün :D

Sevgili Hira,

Dilerim Bolahenk henüz tamamen vazgeçmemiştir ve ikiniz beraber aynı okyanusta bir araya gelmeyi başarabilirsiniz. :ykalp:

Koşullar bazen en büyük sınavımız olabiliyor ve ne yaparsak yapalım elimizden hiçbir şey gelmiyor. Kimimiz güçlü kalmaya çalışırken kimimiz mücadeleden vazgeçiyoruz çünkü boşa yapılan bir çırpınış gibi algılıyoruz, oysaki halen bir şansımız olabilir.

Bolahenk'i hem adam hem de güzel insan diye tarif etmişsin ki bu iki özellik gerçekten çok zor bulunuyor. İkinizin de bir an önce okyanusunuza kavuşmanızı temenni ediyor ve seni bizlerle tanıştıran sevgili velevki'ye bir kez daha teşekkür ediyorum.

Lefty...
Çok çok teşekkür ediyorum. Göreceğiz bakalım... ben hala izlemedeyim :) İyot kokusunu duyduktan sonra okyanusu bırakmak hiç benim tarzım değil. Sürekli vazgeçmek isteyecek adamı da benim gibi biri çok yorar. Yazık adamcağıza :) Bu yaştan sonra kolay olmalı bazı şeyler, dingin olmalı.
Koc-caman okyanus... Ulaşmak isteyen tek deli ben olamam :) O yüzden, hayırlısı diyelim :) yüreğine sağlık.

Ayrıca, Cheyenne’e de burdan selam olsun. Halime acıyıp, bir postta birden fazla alıntı nasıl yapılır öğretmeseydi, flood ve afaroz arasındaki ince çizgide yok olacaktım. Çok teşekkür ederim :)

Aleyküm selam efendim ne demek.
biz teşekkür ederiz sizler için buradayız hep teknik, öneri, şikayet, istek, tüm konuda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri