Okutulan siğilin iyileşmesi

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Yıllardır cevabını bulamadığım sorulardan biri. Nasıl oluyor anlam veremiyorum. Onca kreme doktora rağmen iyileşmeyen siğil nasıl bu şekilde iyileşiyor bilmiyorum. Başta forumdaki ateistler olmak üzere herkesi yoruma davet ediyorum.

Yıllardır cevabını bulamadığım sorulardan biri. Nasıl oluyor anlam veremiyorum. Onca kreme doktora rağmen iyileşmeyen siğil nasıl bu şekilde iyileşiyor bilmiyorum. Başta forumdaki ateistler olmak üzere herkesi yoruma davet ediyorum.
Geldim. Geçesi varmıştır geçmiştir. Çok da şaaabmamak lazım abi….

Acilmayan kavanoz kapagi olayi misali, elden ele dolasan kavanozun son kisiye gelene kadar gevsemesi.
Tabi milyarlarca galaksi ve gezegenin icinde onca acı ve gozyasi arasında tanrinin rukiye de bulunan sigile yogunlasması sirasinda yarattigi evrenin ne kadar da skıcı hale geldigini hissetmesi;
Kucuk islerin adamı...
images (10) (57).jpeg

Hiç siğil problemim olmadı bu duruma ilişkin görüş bildiremem. Fakat ben duanın muazzam bir gücü olduğunu düşünüyorum. Bir nevi yaratıcıyla arada köprü vazifesi gördüğüne ise kuvvetle inanıyorum.

Hiç siğil problemim olmadı bu duruma ilişkin görüş bildiremem. Fakat ben duanın muazzam bir gücü olduğunu düşünüyorum. Bir nevi yaratıcıyla arada köprü vazifesi gördüğüne ise kuvvetle inanıyorum.
Sen çok güzel bir detaysın <3

ekşi'de de sayfalarca tartışılan bi konu ve viral hastalıkların tedavisinde plasebo etkisinin öneminden bahsetmiş birçok kişi.

yıllar önce siğilim olmuştu işaret parmağımda. oje şişesine benzer bir ilacı vardı bunun. önce tedavi ve tedaviyle birlikte dua, niyet, temenni, enerji filan falan. ne derseniz.
tedbir ve tevekkül gibi. tedbirsiz tevekkül olmaz öğretisi gibi.

ben de bir anımı anlatayım… üni sınavına gireceğim için babaannemin bir arkadaşı, ille sana okunmuş pirinç ve su yapacağım, sınavdan önce yutacaksın, içeceksin, dedi. dedim “saide hanım teyze ben inanmıyorum öyle şeylere, sen bana dua et yeter” çok bozuldu. her görüşünde de “sen bana bunu bunu demiştin” diye hatırlattı. jfjd allah rahmet eylesin, çok tatlı bir kadındı, urfalıydı, okunmuş su yerine kısır teklif etseydi makbule geçerdi, pek güzel yapardı.

Geri