Okur musunuz yazar mısınız?

Konu sahibi son olarak 1065 gün önce görüldü
İkisi de ama bunun için önce yaşayan olmak gerekir.

• Beğen
Tepkiler: ne
Ağırlıklı olarak okumayı severim ancak son zamanlarda yoğunluktan vakit bulamaz oldum oysaki okumamak bana hiç iyi gelmiyor. İlk fırsatta yeniden okuma alışkanlığıma dönmem gerekiyor.

Ağırlıklı olarak okumayı severim ancak son zamanlarda yoğunluktan vakit bulamaz oldum oysaki okumamak bana hiç iyi gelmiyor. İlk fırsatta yeniden okuma alışkanlığıma dönmem gerekiyor.
Şu ara bende öyleyim sevgili kardeşim.Yani vicdanen huzursuz oluyor insan.Fakat bazen o kadar zihnen yorgun oluyorum ki o an erteliyorum.Umarim tez zamanda eskiye döneriz :)

10,13,14 yaşlarımda tüm yıl boyunca yalnız kalmıştım. haliyle küçük yaşıma rağmen çok okur ve çok şey bilirdim. daha sonraları yazmaya başladım ama 87 iq cenahı ile baş edemeyip yayınlamayı bıraktım.
hala yazarım, ama okutmam..

Bazi seyleri okuduktan sonra keske okumam yazmam olmasaydi diyorum.

düşünürüm…. sonra üşenirim.

Yaklaşık olarak 1 yıldan bu tarafa Telefona indirdiğim PDF dosyalarından ve PDF okuyucu bir program sayesinde olabildiğince çok kitap Roman hikaye okumaya dikkat ediyorum. Sebebi: edebiyat dilini öğrenmek. Hatta bu konu hakkında amatör çapta bir roman mı desem hikaye mi desem şu anda kestiremediğim bir çalışma içerisindeyim. Bu Aşk İnsan içine bir kere girdimi çıkmıyor arkadaş. Sonuna kadar devam edeceğim okumaya ve başladığım yazımı devam edip bir sonuca ulaşmaya, öyle çok iddialı bir çalışma değil. En kötü ihtimal ile ileriki günlerde bana hatıra olarak kalacak bir eser sahibi olacağım.

Jose Saramago= Körlük.

C engiz Aymatow= Toprak Ana.

İlbner Ortaylı= Tarihin Gölgesinde.

Kahraman Tazeoğlu= Bukre.

Doğan Cüceloğlu= İnsan ve davranışı.

Engin Gençtan= İnsan olmak.

Halil İnalcık= Devlet-i Aliyye.

William Golding= Sineklerin Tanrısı.

Peyami Sefa= 9. Hariciye Koğuşu.

Antony Burgerss= Otomatik Portakal.

Elmalili= Kuran-ı Kerim.

Paulo Coelho= Simyacı.

Mehmet Niyazi= Çanakkale Mahşeri.

Ali Kerem= Mahşer İzleri.

Soner Yalçın= Kayıp Sicil.

Bertrant Rusell= Aylaklığa Övgü.

Mevlâna= Fihi ma-fih.

Mevlana= Mesneviden kısa hikayeler.

A'mak-ı Hayal= Filibeli Ahmet Hilmi

Kuyucaklı Yusuf = Sabahattin Ali

Dokuza Kadar On= Özdemir Asaf

Aklından Bir Sayı Tut= John Verdon

Kuyucaklı Yusuf= Sabahattin Ali

Başlangıç= Dan Brown

İyi Düşün Doğru Karar Ver= Doğan Cüceloğlu

Franz Kafka= Dönüşüm

Fİ= Akila Azra Kohen

Maksim Gorki= Ana

Biz bu imzayı boşuna mı yazdık babayiğit?

Yazarak da konuşarak da kendimi, içimdekileri tam anlamıyla ifade edebildiğimi düşünmüyorum. Sanki hep eksik kalıyor bir şeyler. Anlatmam gerekenler tam olarak anlaşılmıyormuş gibi.
Okumayı daha çok seviyorum. Çünkü içimdekilerin tamamını olmasa bile birazını, benden daha iyi anlatmış olan insanlar olabiliyor.

Geri