Okur musunuz yazar mısınız?

Konu sahibi son olarak 1064 gün önce görüldü
Hepimiz bir şeyleri okuyoruz. Bu bazen bir kitap oluyor bazen bir dergi bazen yolda ne görsek okuyoruz falan.

Peki yazmak eylemi? Bu, bazı insanlar için bir ihtiyaç, tıpkı konuşmak gibi.. Özellikle kendimizle konuşabilmek için, kendi yansımamızı bir kağıdın üzerinde görebilmek için..

Bir dönem aşırı derecede kitap okuyordum, Felsefe tarih coğrafya özelikle, Okudukça kendim çe birşeyler yazmak ve bunu kendime saklamak için beyaz defterleri karaladım, Yeganetteki yaşantımızda dost-arkadaş larımıza söyleyemediklerimizi o beyaz yaprak sayfaya yazar çizeriz.
Tıpkı ; Said'dı şeyh'in dediği gibi,
Kalem deki mürekkeb, sadece beyaz sayfaların boşluklarını doldurur, kalp'teki leke beden deki damar kanlarını karartır.

Bu hafta içinde yoğun olmasam ilham perim gelirse, neden olmasın hanım efendi .

Ağırlıklı olarak okumayı-araştırmayı ve vakit buldukça konuya hakim kişilerle sözlü olarak fikir alışverişinde bulunmayı tercih ederim. Duygularımı çok ifade eden bir yapım olmadığı için hislerimi yazıya dökme şansım yok ancak hayata dair konularda görüş bildirmek adına yazdığım zamanlar oluyor.

Okumak hayatımın büyük bölümünü kapsıyor.Hem meslek icabı , hem keyif alıyorum.Yazmak da aynı şekilde.Yazar rütbesinde görmüyorum ama kendimi, yazıyorum.Yazmak ya da yazar olmak işte bütün mesele bu sanırım.

Mümkünse yazmayayım.

Yazarım.

DyK4C6rXcAEWY2x.jpg

Geri