Okuldan kaçarken yakalandınız mı ?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
Okuldan kaçarken hiç yakalandınız mı? Müdür, öğretmen, bekçi gibi hiç yakalandınız mı ?​

Yakalandim ve hocaya acikca annattim durumu.

Yakalayacak birisi yoktu ki. :aeg:

Öğretmen eve kadar geldi. Sonrasını babam ile aramızda görüştük.

ilkokulda okuldan kacardim yanimada bir kiz arkadasi alirdim
pastaneye gider pasta yerdik.
Bir iki boyle devam etti. Sonra ailemize soylediler tabi.
Simdi dusunuyorum da ne cesaret bu ne curret efendim.

Kaçmak değil de lise sonda tek bir gün kasti gitmemişliğim vardı.
Onda da sevgili öğretmenim babama denk gelmiş ve sormuştu:))

Sevgili validem evde uyutmadığı için okula kaçıp uyurdum.her işim ters

Surekli kacardim.
Yasim sanirim 6 idi. Okuldan kacip evin arka bahcesinde bir kulube vardi oraya saklanirdim. En son adi lazim degil beni orada yakalayip cok kotu dovmustu. Ama tabi hosuma gidiyordu ki surekli kaciyordum. O yasta firari olan tek ogrenci bendim sanirim.:D

Lisede tek bir gün kaçmıştım. Onu da hocam babama söylemişti.:)
Üniversitede sadece bir gün eksiğim vardı. 50 kişiden beş kişinin geldiği derste hep olurdum.
15 yıllık eğitim hayatında yalnızca iki gün.

hiç kaçmadım ki. ulan. bu kadar dümdük bi öğrencilik olamaz. bir tek kızlarla kahvaltı ederdik lisede buluşup. iki saat geç girdiğimiz olurdu derse, o kadar. geç kağıdı alır, devam ederdik :(

• Üzgün
Tepkiler: Sux
yani belki birkaç kez görmüştür hocalar ama tiyatral yeteneklerimle yine kaçmışımdır... lisenin ilk yılı çok kaçıyordum 45 gün falan bokunu çıkarınca okula rüşvet vermek zorunda kalınca herkes öğrenmiştijhjhs :( neden serseriymişim ki o yıl... hep rap müzikten metale geçeceğim dönemler hep. iron maiden sanki bana.

Çooook kaçtım.Bir kere ön bahçeden duvardan atladım o sırada bazı veliler görmüş şikayet etmişler.Bir tane öğretmen adı " islam" sen kalk servis arabasıyla beni aramaya başla:D Okuldan 2 km civarı uzakta bir ara sokakta aracı önüme kırıp okula götürmüştü.Sonra babama SMS attılar falan filan eve geldim aldım telefonu elinden mesajı sildim.

Okuldan hiç kaçmadım ama üniv hazırlıkta kaldığım yurttan kaçarken yakalanmıştım.

Çok az kaçtım hiç yakalanmadım.

bizim kaçmamıza hacet yoktu ana kapıdan çıkabiliyorduk, son yılımızda özel güvenlik temin edilmişti onları da kafaya almıştık zorluk çıkartmıyorlardı.

hiç kaçmadım ki. ulan. bu kadar dümdük bi öğrencilik olamaz. bir tek kızlarla kahvaltı ederdik lisede buluşup. iki saat geç girdiğimiz olurdu derse, o kadar. geç kağıdı alır, devam ederdik :(
Ben gec bile kalmazdim :( Dagin basindaydi zaten, kacsan nereye gideceksin :( Yakinlarda cafe de yoktu, ne garipmisim su an farkettim .p

Ehehhe evet, okul tarihinin en iyi kaçış noktasını keşfettiğimi sanarken en salak yolunu bulduğumuzu anladığımız andı xd fotodaki o boşlukta demir kapı ve teller vardı, kapının altından çıkıp karşı kaldırıma geçmemizle enselenmemiz bir olmuştu ahaha

B5160251-92C5-4F6D-A275-9522EB993771.jpeg

Geri