aegishjalmur
Platin Üye
Evet .)Kuleli'de mi okudun?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet .)Kuleli'de mi okudun?
Ee neden asker olmadın ?Evet .)
Oldum zaten, 6 yıla yakın da çalıştım, sonra bıraktımEe neden asker olmadın ?![]()
Zor geldi di mi, itiraf etOldum zaten, 6 yıla yakın da çalıştım, sonra bıraktım
Ahahha hikaye çok uzun, dağ bayır ırak suriye ve sınırlardan sonra deniz kenarında çalıştığım 2. yılımda bıraktım, anlatırım bir ara .) lisede 24 kişilik sınıftaydık, 18i bıraktı.Zor geldi di mi, itiraf et![]()
Tam da rahata kavuştuğun bir zamanda bırakmışsın.Ahahha hikaye çok uzun, dağ bayır ırak suriye ve sınırlardan sonra deniz kenarında çalıştığım 2. yılımda bıraktım, anlatırım bir ara .) lisede 24 kişilik sınıftaydık, 18i bıraktı.
Ya Serkan seni taaa askerlik yillarindan beri taniyorum :dOldum zaten, 6 yıla yakın da çalıştım, sonra bıraktım
Sende bi subay havasi vardi zatenAhahha hikaye çok uzun, dağ bayır ırak suriye ve sınırlardan sonra deniz kenarında çalıştığım 2. yılımda bıraktım, anlatırım bir ara .) lisede 24 kişilik sınıftaydık, 18i bıraktı.
Hahahah okuldan beri tanıyorsun be lülü… eskidik… .(Ya Serkan seni taaa askerlik yillarindan beri taniyorum :d
Yalniz aegish, en son asker olacak kisi de sensin. Nasil oyle bir secim yaptin :pHahahah okuldan beri tanıyorsun be lülü… eskidik… .(
Aşkolsun gayet de iyi olmuşum aferin bana .ddYalniz aegish, en son asker olacak kisi de sensin. Nasil oyle bir secim yaptin :p