Okuldan kaçarken yakalandınız mı ?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Yakalanmadım ama bir sürü komik olayımız var bu konuda.

Mesela Arkadaşımın biri Reklam panolarında asılı kalmıştı.

Ahahha hikaye çok uzun, dağ bayır ırak suriye ve sınırlardan sonra deniz kenarında çalıştığım 2. yılımda bıraktım, anlatırım bir ara .) lisede 24 kişilik sınıftaydık, 18i bıraktı.
Tam da rahata kavuştuğun bir zamanda bırakmışsın.
Gerçi daha yağlı bir kapı bulmuşsundur kesin :D Anlat ama yalansız bir şekilde olsun lütfen. Erkekler askerlik anılarını ellerinde mikrofiber bezlerle yazarlar da :D

Bende dersten voleybol oynamak için kaçardım rehberlik derdik

Orta sondayız.Taşımalı öğrenciyiz ve öğle arası yemeklerimizi yedikten sonra okulun bahçesinde oturuyoruz. Sonra bir alt sınıftan ama aynı yaştan şu an en yakın arkadaşım olan kişiyle hadi öğleden sonra derse girmeyelim kaçalım muhabbeti yapıyoruz. O an yanımızda kendi sınıfımdan bir çocuk da var. Neyse son iki saat türkçe dersi ve kendimize kaçmamız için gaz veriyoruz. Ben orda öğretmen için zaten tükürerek konuşuyor ya falan demişim. Neyse kaçtık o gün ne yaptık da bilmiyorum. Ertesi günlerden türkçe dersinde öğretmen bu dediğimi öğrendiğini bana söylüyor. Yer yarılsa da içine girsem dediğim anlardan biri. O çocuk sen git bizi şikayet et her şeyi anlat. Allahın yalakası. Tenefüste en son sırt çantası okulun 3. katından aşağı fırlıyordu. Öyle şeyler işte

Ayrıca işte derslerden kaçmanın cezası. Türkçemiz böyle kötü ajsj Ve o öğretmen sonrasında müdür yardımcısı oldu. Ben çalışırken hep karşılaşmak zorunda kaldım. Her gördüğümde aklıma gelirdi bu konu sjsj

Geri