İnanna
Altın Üye
Yok ya enerjim yok buraya okuyup çıkıyorum. Yoruluyorum bu ara fazlasıyla ;sNiye hayırdır canını sıkan mi oldu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok ya enerjim yok buraya okuyup çıkıyorum. Yoruluyorum bu ara fazlasıyla ;sNiye hayırdır canını sıkan mi oldu
Esnaf ziyaretleri yorucu oluyor hep..Yok ya enerjim yok buraya okuyup çıkıyorum. Yoruluyorum bu ara fazlasıyla ;s
Sen karsidakinin degerlerine birak saygi duymayi alaycil tavirida asmissin. Kim demis 1500 yillik dini ogretmede slklnti cekiliyor? Durust hocalar ogretmenler= ogrenci insanlar hicmi cikmiyorİşte 100 lerce olunca sığar bir tane olunca sığmaz zaten. Çok dinli ülkenin dini ne mesela? Ha olursa böyle olur. Ortadoğu çöplüğünde debelenirsin. Onu da boşver. Halkımız müslüman olsa keşke. Diil ki. Salt kötü ve çıkarcı halkımız. Öyle olmasa hırsıza tecavüzcüye prim verir mi. Taliban'a göre hepiniz dinsizsiniz mesela onu ne yapicaz. Lafa gelince de halkımız cahil. Valla kusura bakma da 1500 yıllık dini halen daha öğretme öğrenme sıkıntısı çekiyorsanız zeka sorununuz vardir. Cümle sonuna değerimiz falan yazarak ajitasyon yaratma zamanları da geçti. Yemiyor kimse. Kendi degerlerini bilmiyor ki adam başkası oynamaya gerek duysun. Benim degerlerim noolacak peki. Bu ülkedeki en ahlak sahibi insanların inançsız olması komik değil mi. Ahlaklı olmayan adamın dini mi olur. Olsa da bunu ülkenin dini deyip ülkeye iftira atmak ayıp değil mi
Sen ne istedigini bilmiyon.Lafa bak halk istiyor. Halkın her istediğini böyle şaaak diye yapıyor musunuz. Ben istemiyorum mesela o noolacak. Halk kim?
Onlar böyle şeyleri sevmez. Tuvalete Hagi ayakla girilir sıçarlen sakaklara bastırmak gerekir ki beyin kanamasi olmasın böyle şeyler bilir.Bütün dinlerin ortak özelliği iyi insan olun, saygılı insan olun, kimsenin hakkını yemeyin,Haksızlık yapmayın,merhametli ve vicdanlı olun VS diyor.
Aile olarak bunları öğretirsen dinin %80'ni öğretmiş olursun.
Aşaaa saksonyada kaç yaşında başlıyor ruhban eğitimiSen ne istedigini bilmiyon.
Anaokulunda doktor.Aşaaa saksonyada kaç yaşında başlıyor ruhban eğitimi
Aferin saksona. Öğrenmesin gavur mu olsun. Dinini bilmeyen yaşadığını din zanneder. Hz. ÖmerAnaokulunda doktor.
Devlet kurumlari bu düzenden uzakti.
Ama onlar da direnemedi.
Din her yerde omnipresent.