Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Peki kabirde kafirlere saldıran ejderha desem?@glu Rabbin kim diyecekmissin de kafayı tabuta carpacakmissin da öldügünü anlayacakmışsın. O ana gada da "kim ula bu cenaze ecabag" diye dolanacakmissin. Ulan fantaziye bak be. Neresinde var bu Kur'an'ın münafık herifler! Çocuğa anlatılır mi lan bu
Bunu cevap vermek için değil tarihe not düşmek için alıntıladım. Bastırıp ofisimin duvarına asacağım. Evlilik ve çocuk sahibi olmanın gerçek hikmetini bu şekilde hiç unutmayacağım. Bakıp bakıp hayattaki gayemi hatırlayacağım.Ula size kalsa çocuğu camiye götüremicez_ öyleyse niye evleniyoruz_ çoluk çocuk sahi bi oluyoruz_ dünyanın masrafı yapıyoruz _ gideriz kerhaneye_ yaparız çıkarız_cocugumuza istediğimizi empoze edemiceksek niye evleniyoruz
Bana ne yapıyorlar onu direk asarlar@ibadeath nerdesin ?
Yapma abi yanarım.. hem ateist hem de CHP oy vermiyorum..Ilk once ateitleri kisirlastirsinlar akplilier de kisirlastirsinlar sonra chpye oy vermeyenleri _
Gözlerim onu arıyor böyle konulardaBana ne yapıyorlar onu direk asarlar
Bu ara yorum yapasım yok bakıyorum sadece.Buradayım bi görünüp kaybolan sensin
Niye hayırdır canını sıkan mi olduBu ara yorum yapasım yok bakıyorum sadece.