Oyun Okuduğun Kitaptan Satırlar

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Giysi konusuna gelince, Ivana biraz hile yapmış, siyah elbisesinin altına Heattech malzemeden Uniqlo bir içlik giymişti; bu tür kurnazlıklar hoşgörüyle karşılanıyordu ve Tebliğciler de üniformalarının altına kendi fanilalarını ve taytlarını giymek zorunda kalıyordu. Kasım ayında, Alsace’ta sıcaklık 10 dereceyi geçmiyordu.

Grange - Küllerin Günü

Gerçek hayatta da böyle olmaz mı? Olaylar gönlümüze göre gidince, onları biz böyle yürütüyoruz sanırız. İnsanoğlunun mutluluk budalalığı işte...

(Aziz Nesin-Sizin Memlekette hiç eşek yok mu?)

Verecek hiçbirşeyim yok özür dilerim..
birbirnize iyi davranın..

Matt Hanıg - gece yarısı kütüphanesi..

Ne çok insan cenaze törenime katılıp "Son görevimizi yapıyoruz" diye rahatlayacak, sondan önceki hiçbir görevini yapmayanlar..

(Aziz Nesin-Sizin Memlekette hiç Eşek yok mu?)

Kitaplığımdaki kitaplar bile bitap düşmüştü. Okuduğum ve okunmayı bekleyen bütün kitaplar, olmayı umduğum insanı yaratmaya, biçimlendirmeye çalışmaktan bitap düşmüşlerdi

Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme ..Barış Bıçakçı

Hayatta rastlantı diye geçiştirdiğim şeylerin aslında bir anlamı olduğunu tiyatroda öğrendim.

/kırmızı saçlı kadın-Orhan Pamuk\

Uzun bir süre kimseyle konuşmadım; içime döndüm. Dünya ile arama uzaklık koydum. Dünya güzeldi, içim de güzel olsun istedim..

/Kırmızı saçlı kadın-Orhan Pamuk\

Zamanla değil, bir yerde
Benim olmayan bir şeyle yaşlanıyorum...

Yerçekimli Karanfil ... Edip Cansever

Ağlarsam ayıp olur mu
Ağlamak asla ayıp değildir, sersem.Niye ki
Bilmem, henüz alışamadım.içimdeki kafes bomboş kaldı sanki... Şeker portakalı..

insan yaşlanıp okuduğunda da güzel. "Hayatımızı ölümle ilgili düşüncelerle mahvediyoruz, ölümümüzü ise hayatla ilgili düşüncelerle." Kim Young-Ha Bir Katilin Güncesi

İnsanlar,konuşanlar ve susanlar diye ikiye ayrılır.Ben suskunlardanım. Benim dışımdakiler hâbire konuşurlar.Dilsizler ve bebekler ise Allah'ın ağızlarına vurduğu mühür dolayısıyla konuşmazlar.Oysa ben,kendi ağzımı kendi elimle mühürledim.Ben susmanın tadını anladığım halde,konuşanlar konuşmanın acılığını anlayamadılar.

Mihail Nuayme - Kendini Arayan Adam

bir zamanların manevi kuvveti şu an tartışma konusu, üzücü.

Geri