Okan Buruk Galatasaray'dan gitmeli mi?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Okan buruk gitmeli mi kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    25
Aynen Okan’cım. Madrid’de City’de kötü bir dönem geçiriyor. Olabilir böyle şeyler. Bizim maça kadar kovulma yeter : ddd

peş peşe açıklamaları düşüyor, nerede konuşuyor bilmiyorum.
galatasaray taraftarını tanıyamamış. şu videoyu açıp izlemesini tavsiye ediyorum.

peş peşe açıklamaları düşüyor, nerede konuşuyor bilmiyorum.
galatasaray taraftarını tanıyamamış. şu videoyu açıp izlemesini tavsiye ediyorum.

Ben de bunu paylaşıp seni etiketlemeye geliyordum “plesk sana diyor sanırım” diye : ddd
Şaka bir yana adam kendi topuğuna sıkıyor. Ya kendisi hakkında neler söylendiğinden bihaber yada inanılmaz bir kibir, narsizm var. Taraftara laf atıyor olmasını başka bir şekilde yorumlayamıyorum. Çok ilginç.

Ben de bunu paylaşıp seni etiketlemeye geliyordum “plesk sana diyor sanırım” diye : ddd
Şaka bir yana adam kendi topuğuna sıkıyor. Ya kendisi hakkında neler söylendiğinden bihaber yada inanılmaz bir kibir, narsizm var. Taraftara laf atıyor olmasını başka bir şekilde yorumlayamıyorum. Çok ilginç.
ısrarla hatalarından ders almayıp, sürekli benzer açıklamalar yapıyor. korkarım bu kafayla buradan şampiyonluğu verecek. zaten bizim kulübün yönetimi olsun, hocası, futbolcusu olsun iki yıl başarıdan sonra g.tü başı dağıtıyor. şaşırmadık.

Gs taraftarı boşuna panik yapıyor. Sene sonu Gs Şampiyon olacaktır. Daha sonra ise Okan hocayla yollar ayrılacaktır

Biz taraftar olarak çok sabırsız milletiz.
Ligde yenilmeyen tek takımız.
Lideriz puan farkı ile.
Yoğun maç geçen bir dönemi atlattık.

Biz taraftar olarak çok sabırsız milletiz.
Ligde yenilmeyen tek takımız.
Lideriz puan farkı ile.
Yoğun maç geçen bir dönemi atlattık.
sabırsız olduğumuz için başarı geliyo
febe gibi on sene bekleyelim mi

İngiltere’de 40 sene takım yöneten adam o kadar başarısızlığa rağmen ne taraftarından nede yönetiminden tepki alır.çünkü adamlarda sahiplenme aidatı var.bizde ise 30 yıl birine hizmet et onca şey yap ufacık bir hatada tamamen silmeye çalışırlar..bu zihniyet asla düzelmez

Gecenin en siyahında,
Umudun bittiği yerdeyim...
Sen imkansızsın,
Sensizlik imkansız...

Son düzenleme:
Sezon başından beri ligi lider sürdürüp ve hala lider olarak devam ettiren teknik direktör Okan hoca bu sezon da takımı şampiyon yapacaktır.

Okan hocanın yerinde olsam sezon sonu şampiyonluktan sonra sözleşme yenilemem...

Fatih hocadan sonra bence en iyi galatasaraylı okan bu ligin en iyi teknık direktörü
Bizim ülke neden 3 mağlubiyet alınca yada 2 beraberlik alınca hoca göndermeye kalkıyor. Bakınız geçen sene ismail kartal 99 puan toplamış bu adam başarısız değildi. Ama devamında morınho geldi. giden gelebi arattı moduna geçtik. Ligimizde kaç tane başarılı türk teknik direktör var.

Bizim ülke neden 3 mağlubiyet alınca yada 2 beraberlik alınca hoca göndermeye kalkıyor. Bakınız geçen sene ismail kartal 99 puan toplamış bu adam başarısız değildi. Ama devamında morınho geldi. giden gelebi arattı moduna geçtik. Ligimizde kaç tane başarılı türk teknik direktör var.
2 tane

Okan buruk
İsmail Kartal

Geri