Aynen Okan’cım. Madrid’de City’de kötü bir dönem geçiriyor. Olabilir böyle şeyler. Bizim maça kadar kovulma yeter : ddd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
peş peşe açıklamaları düşüyor, nerede konuşuyor bilmiyorum.
galatasaray taraftarını tanıyamamış. şu videoyu açıp izlemesini tavsiye ediyorum.
ısrarla hatalarından ders almayıp, sürekli benzer açıklamalar yapıyor. korkarım bu kafayla buradan şampiyonluğu verecek. zaten bizim kulübün yönetimi olsun, hocası, futbolcusu olsun iki yıl başarıdan sonra g.tü başı dağıtıyor. şaşırmadık.Ben de bunu paylaşıp seni etiketlemeye geliyordum “plesk sana diyor sanırım” diye : ddd
Şaka bir yana adam kendi topuğuna sıkıyor. Ya kendisi hakkında neler söylendiğinden bihaber yada inanılmaz bir kibir, narsizm var. Taraftara laf atıyor olmasını başka bir şekilde yorumlayamıyorum. Çok ilginç.
sen bunu yazdın ya artık febelilerin şampiyonluğunu tebrik edebilirizGs taraftarı boşuna panik yapıyor. Sene sonu Gs Şampiyon olacaktır. Daha sonra ise Okan hocayla yollar ayrılacaktır
Yok yok eminim. Gs şampiyon olacak.sen bunu yazdın ya artık febelilerin şampiyonluğunu tebrik edebiliriz
sabırsız olduğumuz için başarı geliyoBiz taraftar olarak çok sabırsız milletiz.
Ligde yenilmeyen tek takımız.
Lideriz puan farkı ile.
Yoğun maç geçen bir dönemi atlattık.
Son iki yılın şampiyonu fb değil...sabırsız olduğumuz için başarı geliyo
febe gibi on sene bekleyelim mi
ee bunu biliyoz :dSon iki yılın şampiyonu fb değil...
Bizim ülke neden 3 mağlubiyet alınca yada 2 beraberlik alınca hoca göndermeye kalkıyor. Bakınız geçen sene ismail kartal 99 puan toplamış bu adam başarısız değildi. Ama devamında morınho geldi. giden gelebi arattı moduna geçtik. Ligimizde kaç tane başarılı türk teknik direktör var.Fatih hocadan sonra bence en iyi galatasaraylı okan bu ligin en iyi teknık direktörü
2 taneBizim ülke neden 3 mağlubiyet alınca yada 2 beraberlik alınca hoca göndermeye kalkıyor. Bakınız geçen sene ismail kartal 99 puan toplamış bu adam başarısız değildi. Ama devamında morınho geldi. giden gelebi arattı moduna geçtik. Ligimizde kaç tane başarılı türk teknik direktör var.